Hamburger od šéfa
Recept ještě nebyl hodnocenNení nad hamburgerovou klasiku v podobě masa, zeleniny, omáčky a bulky. V tomto receptu je maso, pro milovníky ostřejšího, říznuto chilli pastou a papričkou, takže…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Není nad hamburgerovou klasiku v podobě masa, zeleniny, omáčky a bulky. V tomto receptu je maso, pro milovníky ostřejšího, říznuto chilli pastou a papričkou, takže…
Cibuli nakrájíme na měsíčky a necháme chvíli marinovat ve šťávě z limetky.Mezitím nakrájíme dužinu melounu na trojúhelníčky, které zbavíme pecek, a nakrájíme sýr na…
Olej promícháme se solí a kořením. V připraveném oleji obalíme křídla, uložíme je na pekáček nebo hluboký plech. Vložíme do trouby rozehřáté na cca 190 °C a upečeme…
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, rozředíme chladným vývarem, rozšleháme a přivedeme k varu.Vložíme očištěný květák rozebraný na růžičky, kolečka mrkve, na…
Nádivku z cukety doplněnou strouhanou nebo drobně pokrájenou uzeninou, můžeme podávat s bramborem, nebo jen se zeleninovým salátem. Dobře okořeněná, vonící česnekem, je…
Chcete připravit rychlé pohoštění na oslavu? Vyzkoušejte tyto salámové kornoutky plněné sýrovou pomazánkou. Příprava je snadná a vaši přátelé jistě ocení jejich pěkný…
Kuskus připravíme podle návodu, osolíme ho. Pak promícháme s lžící olivového oleje.Houby očistíme, nakrájíme, vložíme na pánev, osolíme a vydusíme všechnu přebytečnou…
Vydatná houbová polévka zahuštěná kysanou smetanou vám společně s pečivem nahradí oběd nebo večeři. Houby mají vysoký obsah vlákniny, proto člověka nasytí na delší dobu.…
Na dokonalý hovězí steak nemusíte nutně do restaurace. Připravte si jej u vás doma, propečený podle vaší chuti. Přelít jej pak můžete lahodnou omáčkou z restovaných…
Očištěné porce kapra osolíme, pakapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet.Potom osušíme ubrouskem, potřeme olejem a na roštu nebo na pánvi opečeme po každé…
Cibuli nakrájíme na tenké půlměsíčky, kousek mrkve nastrouháme na jemném slzičkovém struhadle a vše na tuku prudce restujeme.Zasypeme hrubou moukou, 2 minuty osmažíme a…
Na silvestrovských oslavách nesmí na stole chybět jednohubky, namazané výbornou pomazánkou, například rybičkovou. Jednohubky můžete nazdobit dle vaší fantazie, třeba…
Panenku nakrájíme na zhruba 10 cm špalíky, šalotku na drobno, hlívu očistíme pokrájíme na 1 cm proužky, petrželku nasekáme na drobno.Slaninu vyskládáme na prkénko vedle…
Maso nakrájíme na kostičky a uvaříme v osolené vodě spolu s bobkovým listem a špetkou pepře do měkka.Z vývaru odstraníme všechen přebytečný tuk.Přidáme na kostičky…
Očištěné brambory spolu s krupkami dáme vařit do vařící vody nebo vývaru. Asi po 20 minutách přisypeme pokrájenou zeleninu. Místo krupek můžeme použít i pohanku, ale…
Jste-li fanoušci spíše slaných chutí, tak je tento recept přesně pro vás. Dort je plný zeleniny, vajíček, šunky a sýra, které drží pohromadě želatina. Se zdobením se…
Velikonoční nádivka v tradicích symbolizuje nový život a naději na dobrý úrodný rok. Nemusíte ji však připravovat pouze na Velikonoce. Nádivkou, plnou bylinek, můžete…
Nenáročná masová směs z mletého masa, která je dochucená bylinkami, houbami a hráškem se skvěle doplňuje s pečenou zeleninou z trouby. Celý pokrm pak osvěží lehký…
Šťavnatá sekaná, ve které se skrývá mrkev. Dochucená je také další zeleninou a bylinkami, třeba medvědím česnekem a petrželkou. Přesně taková se hodí na jarní období a…
Nalaďte se na jaro touto svěží jarní polévkou. Polévka z mrkve lákavě voní čerstvými bylinkami a má jemnou chuť. Navíc ji na talíři dozdobíme sedmikráskami, takže vypadá…
Delikátní chuť pstruha stačí jen lehce doplnit česnekem a pepřem. Filety podáváme s teplým salátem z brambor, na skus uvařených fazolek, cherry rajčat a oliv, který…
Delikátní chuť pstruha stačí jen lehce doplnit česnekem a pepřem. Filety podáváme s teplým salátem z brambor, na skus uvařených fazolek, cherry rajčat a oliv, který…
Vývar přivedeme k varu, vložíme oloupané brambory pokrájené na menší kousky a vaříme doměkka.Bylinky omyjeme, medvědí česnek a petrželku pokrájíme (řeřicha není třeba) a…
Pstruzi mají úžasně jemné a kvalitní maso. Dlouhou úpravou byste výsledné chuti jen ublížili. Celé ryby můžete před smažením naplnit dobře vychucenou nádivkou. Například…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Mini langoše z kynutého těsta: Krásně nadýchané placičky jsou úžasně vláčné díky zakysané smetaně a jejich příprava je snadná
Hříšně sladké léto: 3 zahraniční dezerty, které si zamilujete
Jak skladovat mošt, aby vydržel rok i déle? Pomůže nejen mrazák či lednička. Musíte však dbát několika rad, říká odborník