Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivo světlé - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Choceňský kastrol

Choceňský kastrol

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Cibuli a česnek nasekat na drobno, přidat sójovku, worcester, pivo a olej. Do této směsi naložíme maso a necháme odležet.Na oleji zpěníme cibulku nakrájenou na proužky,…

BARRINEK

30 min

Retro tlačenkový salát

Retro tlačenkový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

V míse promícháme pivo s octem, olejem, hořčicí, dochutíme mletou paprikou, solí a pepřem. Listy salátu omyjeme a necháme okapat.Cibuli, papriky a jarní cibulku očistíme…

Hověží krk " COUNTRY "

Hověží krk " COUNTRY "

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Hovězí maso svážeme tak,aby vznikl váleček a potřeme směsí oliv.oleje a koření COUNTRY.Dáme odležet do lednice nejlépe do druhého dne. Namočený římský hrnec naplníme…

Colombo65

120 min

Uzená krkovička a la řízek

Uzená krkovička a la řízek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Uzenou krkovici nakrájíme na plátky jak jste zvyklí na řízky. Na rozdíl od nich nesolíme ani nenaklepáváme. Obalíme v trojobalu, mouka, vajíčka a strouhanka. Kdybyste…

Bůčkové kostky

Bůčkové kostky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Z piva, hladké mouky, jemně strouhaných olomouckých tvarůžků vymícháme hladké těstíčko, osolíme jej a opepříme.Vepřový bůček nakrájíme na kostky asi 3×3 cm, osolíme,…

Pečené vepřové koleno na pivě

Pečené vepřové koleno na pivě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Koleno nasolíme a vetřeme prolisovaný česnek. U kosti uděláme tenkým nožíkem dírku, do které strčíme taky kousek česneku a trochu nasolíme. Na dno pekáče položíme na…

cekrops

240 min

Koláčíček

Koláčíček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Koláč inspirovaný tradiční francouzskou pochoutkou tarte boulangere. Jde o poměrně finančně nenáročný moučník, je rychle hotový a ještě rychleji snězený. Těsto je křehké…

rebeka

60 min

Vepřový guláš na pivě

Vepřový guláš na pivě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Drobně nakrájenou cibulku osmažíme na oleji pěkně dozlatova, jako základ do každého guláše. Přihodíme nakrájené maso, spařená a oloupaná rajčata, kapie, houby a dusíme…

Marinované vepřové nudličky

Marinované vepřové nudličky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vepřové maso nakrájíme na nudličky, které osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a utřeným česnekem.Dáme do lednice třeba i na několik dní, masu to neublíží, spíše naopak,…

Tvarůžky v pivu

Tvarůžky v pivu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Tvarôžky nakrájame, pokmínujeme, naložíme do pohára a zalejeme doplna pivom.Zavrieme a odložíme na chladné miesto cca na 1 týždeň. Občas treba kontrolovať, či nevytláča…

tosomja

5 min

Pikantní fazolový guláš

Pikantní fazolový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Fazole propláchneme pod tekoucí vodou a namočíme přes noc do studené vody, do které jsme přidali bobkový list a oloupaný prolisovaný česnek. Vody dáme dostatečné…

Sládkův sekaný řízek

Sládkův sekaný řízek

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Mleté maso smícháme s nahrubo nastrouhaným sýrem a klobásou, rozdrceným česnekem a nasekaným libečkem. Osolíme, opepříme, zalijeme pivem a spojíme. Necháme alespoň…

Sládkův sekaný řízek

Sládkův sekaný řízek

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Mleté maso smícháme s nahrubo nastrouhaným sýrem a klobásou, rozdrceným česnekem a nasekaným libečkem. Osolíme, opepříme, zalijeme pivem a spojíme. Necháme alespoň…

Uzení rarášci

Uzení rarášci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso nakrájíme na drobné kostičky. Smícháme pivo, vejce a všechny suroviny kromě masa. Vznikne těstíčko, které dochutíme a nakonec vmícháme maso. Necháme půl hodiny…

Budvar játra

Budvar játra

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Drůbeží játra a omyjeme (dobře prohlédneme, zda v nich nebyla zapomenuta žluč). Případně odstraníme blanky atd. a nakrájíme na kusy asi tak o velikosti dvou lžic.Na…

Vaclav Fronek

30 min

1 9 10 11 12 13 25

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více