Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 544 kJ / 608 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,71 g |
Tuky | 25,38 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 2,33 g |
Sůl | 5,52 g |
Sacharidy | 63,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí v pivním těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03Xy
Moje poznámka
Kuřecí v pivním těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03Xy
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 7 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 13 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 1 hodinou
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 4 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 6 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 6 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 7 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 8 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 9 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí rarášci v pivním těstíčku,
kuřecí maso v pivním těstíčku,
kuřecí kousky v pivním těstíčku,
kuřecí plátek v pivním těstíčku,
kuřecí rarášky v pivním těstíčku,
kuřecí v pivním těstíčku,
panenka v pivním těstíčku,
kuřecí basketky,
kuřecí rarášci v těstíčku,
kuřecí plátky v pivním těstíčku,
kotlety v pivnim testicku,
vepřová panenka v pivním těstíčku,
pivní těsto na maso,
kuřecí řízky v pivním těstíčku,
pivní tessticko na maso,
kuřecí maso v puvnim těstíčku,
kuřecí rarášci v pivním těstě,
kureci na pivnim těsto,
kuřecí praso v pivním těstíčku,
pivní těsto na kuřecí maso
Suroviny:
maso kuřecí,
vejce,
hořčice,
omáčka sojová,
pivo světlé,
škrob,
mouka hladká,
sůl,
pepř
Komentáře (3)