Kapr na pivu s cibulí a anglickou slaninou

Angel 666 Kuchařka: Angel 666

Ryby 2 názory

Suroviny

1 kapr nakrájený na porce
sůl
pepř
drcený kmín
sladká paprika
100 g anglické slaniny
1-2 cibule
2-3 stroužky česneku
asi 200 ml světlého piva
kousek másla
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Porce kapra osolíme, štědře posypeme drceným kmínem, pepřem a paprikou a naskládáme ho do máslem vymazaného pekáčku kůží dolů.

  2. Slaninu nakrájíme na kousky, česnek na plátky a cibuli na půlkolečka. Vše nasypeme na rybu a navrch položíme kousíčky másla. Nakonec podlijeme pivem a dáme péci do trouby. Pečeme při 200°C, až je směs na kaprovi zlatavá a pivo se skoro vypeče.
    Nejlepší příloha je čerstvý chléb a sklenice piva

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kapr na pivu s cibulí a anglickou slaninou

Tématické fráze: kapr recepty kapr s anglickou slaninou kapr na pivu recept na kapra kapr se slaninou recept kapr na pivě kapr na anglicke kapr příloha kapr recept kapr-přílohy kapr na česneku a pivu kapr příloha z trouby

Zapomněl/a jsem heslo