Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rozmarýn - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kuře Hokkaido

Kuře Hokkaido

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Oloupané brambory nakrájet na čtvrtky, mrkve nakrájet na špalíčky, Hokkaido nakrájet na kousky (ne na malé), cibuli nakrájet na osminky, česnek na plátky, větvičku…

Nové brambory  na másle a bylinkách

Nové brambory na másle a bylinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Brambory kartáčkem očistíme, ty větší rokrojíme napůl a vaříme v osolené vodě do poloměkka. V pánvi s nepřilnavým povrchem rozpustíme máslo, vložíme bylinky, neoloupané…

Loštická kapsa z boku

Loštická kapsa z boku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Vepřový bok bez kostí očistíme a ořízneme do tvaru obdélníku a velikosti pekáče. Vhodným nožem maso z jedné strany mezi vrstvami tuku a masa oddělíme tak, aby vznikla…

clupmi

180 min

Kuřecí nudličky na divoko

Kuřecí nudličky na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Prsa nakrájíme na nudličky a naložíme do dvou lžic oleje, koření a jemně nakrájeného rozmarýnu. Necháme uležet nejlépe do druhého dne. Na oleji opečeme na nudličky…

Bahula

45 min

Žebra po mysliveckou

Žebra po mysliveckou

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Žebra jsem osolil, přidal jsem nakrájený česnek, cibuli , posypal harissou, celý pepř, bobkový list, jalovec, nové koření, 0,5 litru bílého vína. Dáte do předem vyhřáté…

Drahos z kamene

180 min

Famózní steak metodou sous vide

Famózní steak metodou sous vide

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pokud chcete, maso můžete naložit už 24 hodin předem, ale není to nutné. Nejdříve si připravte sous vide vařič, aby se vám předehřála voda. Teplotu nastavte podle toho,…

Lauben

70 min

Pstruh grilovaný s bylinkani

Pstruh grilovaný s bylinkani

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

V našem jídelníčku by neměly chybět ryby, které dodají tělu spoustu zdraví prospěšných látek. Maso ze pstruha je jemné a opravdu chutné a nejvíce vám zachutná na grilu,…

Dooga

40 min

Guláš z hlívy

Guláš z hlívy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Hlíva ústřičná má na naše tělo doslova blahodárný vliv. Navíc se dá připravit na mnoho způsobů. Připravte si s námi snadný guláš z hlívy. je sice bez masa, ale určitě si…

poslirecept

80 min

Toskánský bůček

Toskánský bůček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hledáte nápad, jak připravit ten pěkný bůček, co se na vás smál z vitríny v obchodě? Pak ho zkuste pěkně naložit do bylinek a pomalu upéct. Věřte, že s tímhle receptem…

JanaDorazinova

350 min

Krkovička na česneku

Krkovička na česneku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Tajemstvím dokonale křehkého a šťavnatého masa je dobře ochucená marináda a dostatečná doba odležení masa. Krkovice marinovaná ve worcesteru a česneku se krásně rozpadá…

alena-s

40 min

Konfitovaný bůček

Konfitovaný bůček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Den předem svaříme vodu se solí a necháme vychladnout. Bůček nakrájíme na větší kostky a naložíme do nálevu na 24 hodin. Před pečením maso opláchneme čistou vodou a…

Vepřový gyros

Vepřový gyros

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso nakrájíme na kousky nebo nudličky, okořeníme (mimo papriky a soli), promícháme a orestujeme. Podlejeme trochou teplé vody, osolíme a dusíme pod pokličkou asi 15…

Krůtí na bylinkách

Krůtí na bylinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Krůtí prso nakrájíme na stejně velké díly (nugety, proužky). V rozpuštěném teplém másle rozmícháme 2 polévkové lžíce směsi koření, hrubozrnné soli a maso tím polijeme a…

Colombo65

60 min

Krůtí steak

Krůtí steak

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Vše koření rozdrtit v hmoždíři, potřeme tím maso a necháme marinovat. Na rozpálenou pánev dáme maso. Až je maso hotové, dáme ho na talíř. Na výpek z masa dáme asi 2…

1 7 8 9 10 11 55