Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sádlo vepřové - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 761 kJ /
899 kcal
Bílkoviny2,00 g
– z toho živočišné bílkoviny2,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky99,00 g
– nasycené48,00 g
– nenasycené50,00 g
–– mononenasycené40,00 g
–– polynenasycené10,00 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Kuřecí maso s houbami

Kuřecí maso s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuřecí maso má nespočet využití. Kromě řízků se ještě perfektně hodí do téměř jakékoliv směsi se zeleninou. Zkuste tento recept na kuřecí maso s houbami a do půlhodiny…

Colombo65

30 min

Guláš - nejlepší! Videorecept

Guláš - nejlepší!

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Voňavý guláš plný měkkého šťavnatého dušeného masa je česká klasika, kterou má rád skoro každý. Základem úspěchu je použít kvalitní hovězí maso a dostatek cibule, která…

jitule

170 min

Nakládané vepřové řízky Videorecept

Nakládané vepřové řízky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Velmi chutná obměna klasických řízků potěší celou rodinu . Díky výrazně ochucené jogurtové marinádě maso zkřehne a má dokonalou chuť. Marinované řízky v jogurtu můžete…

Roxana

40 min

Kuře à la kachna Videorecept

Kuře à la kachna

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Dozlatova vypečená kachna s knedlíkem a zelím je delikatesa, ale také kalorická bomba. Připravte si lehčí a zdravější variantu, která vás mile překvapí. Kuře ala kachna…

Hana Lounova

125 min

Houbové škvarky z ryzců

Houbové škvarky z ryzců

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Ryzce naši houbaři kupodivu příliš nesbírají, přestože je to velmi zajímavá skupina hub, atraktivní i z hlediska kuchyňského využití. Tyto houby jsou oblíbené především…

Colombo65

25 min

Domácí škvarky a sádlo Videorecept

Domácí škvarky a sádlo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Škvarky jsou klasická česká dobrota, kterou si s oblibou dáváme s chlebem a skleničkou piva. Připravit domácí škvarky není žádná věda, ale vyhraďte si na to dostatek…

nofrona

200 min

Krémové houbové rizoto

Krémové houbové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Italská klasika s českou vůní, to je krémové rizoto s lesními houbami. Příprava si vyžádá vaši plnou pozornost, ale výsledek stojí za to. Za jemné, voňavé, krémové a…

La Furi Roja

50 min

Houbové škvarky, houbové sádlo

Houbové škvarky, houbové sádlo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tyto tradiční recepty přinášejí jedinečnou chuť a vůni lesa do vaší kuchyně. Jsou skvělým způsobem, jak využít čerstvé houby a proměnit je v něco výjimečného. Houbové…

Liska741

135 min

Gnocchi s houbami

Gnocchi s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Gnocchi jsou v poslední době velmi oblíbeným a vyhledávaným pokrmem, zejména z důvodu úspory času. Ve vysoké kvalitě je pořídíte téměř v každém obchodě s potravinami.…

Veruncicka

60 min

Domácí škvařené sádlo

Domácí škvařené sádlo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Nic zdravého v tom nehledejte, ale je to chuťovka. Používáme hřbetní sádlo, které je kvalitnější a hlavně chutnější. Díky přidané soli se sádlo krásně roztírá, i když je…

wooddy

140 min

Polévka s drožďovými noky

Polévka s drožďovými noky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hovězí nebo zeleninový vývar můžete doplnit porcí kvalitní čerstvé nebo mražené zeleniny. Chuťově výrazné drožďové nočky jí dodají šmrnc a sytost. Na talíři ji skvěle…

Paprika

35 min

Vepřová plec po Bakoňsku

Vepřová plec po Bakoňsku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

K přípravě tohoto výborného maďarského pokrmu orestujeme vepřové maso na sádle, cibuli a slanině a poté dusíme. Přidáme žampiony, zakysanou smetanu a mléko a vaříme,…

klukodvody

60 min

Smaženice s krupičkou

Smaženice s krupičkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Smaženice z čerstvých lesních hub je jedním z nejjednodušších, ale zároveň nejvděčnějších houbových pokrmů. Voní lesem, skvěle chutná a s krajícem čerstvého chleba je to…

poslirecept

35 min

Jehněčí guláš

Jehněčí guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Jehněčí maso je neprávem opomíjenou surovinou. Připravit z něj můžete třeba oblíbený guláš. Den předem marinované maso si zachová svoji křehkost, šťavnatost a bude se…

aldozlom

130 min

Krkonošské kyselo s houbami

Krkonošské kyselo s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Postup pro kvásek: Do vyšší nádoby o objemu minimálně 1 litr nasypeme 100 ml mouky a přilijeme 80 ml vlažné vody, aby po rozmíchání vzniklo husté těsto. Nádobu uzavřeme…

Jurgen.k

30 min

Krůtí Samuraj

Krůtí Samuraj

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Česnek, 2 žluté cibule oloupeme a nakrájíme na jemno. Do pánve dáme rozehřát sádlo na kterém orestujeme cibuli, česnek a…

1 2 3 8

Naposledy jste si prohlédli