Kuřecí čína
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí čína je klasika, kterou nikdy nic nezkazíte. Kuřecí maso, zelenina, houby a koření tvoří dohromady perfektní kombinaci. Recept je jednoduchý a rychlý, takže ho…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 406 kJ / 336 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 84,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Kuřecí čína je klasika, kterou nikdy nic nezkazíte. Kuřecí maso, zelenina, houby a koření tvoří dohromady perfektní kombinaci. Recept je jednoduchý a rychlý, takže ho…
Krémová pepřová omáčka na smetanovém základě se výborně hodí ke steakům, medailonkům z vepřové panenky, nebo k jakýmkoli přírodním plátkům masa. Příprava je velmi…
Milujete vánoční perníčky, ale nezdobíte je, protože se vám nedaří poleva? To se letos změní, protože pro vás máme recept na úžasnou bílkovou polevu na perníčky, se…
Výroba špiček je vskutku mistrovským dílem, které však zvládnete i doma. Nadýchané buflery jsou základním stavebním piškotem pro čokoládové tělo špičky, které naplníme…
Milujete linecké cukroví a hledáte nějakou originální obměnu? Pak rozhodně vyzkoušejte tohle pomerančové, jeho chuť vás překvapí, je svěží a tak dobré! Raději upečte…
Vepřový flamendr je jednoduché, rychlé a nenáročné jídlo, které bude chutnat nejen pamětníkům. Díky rychlé přípravě se hodí jak na oběd, tak ale i na večeři. Vhodná je…
Zbyly vám při pečení cukroví bílky? Tyto lehké, vzdušné a lahodně kokosové pusinky jsou jako malé obláčky slasti. Každé sousto se rozplývá na jazyku a unese vás do…
Pečený domácí chleba je dar. V dnešním světě už není problém vykouzlit i dokonalý, na povrchu kůrky křupavý a uvnitř krásně nadýchaný a okatý chleba i pro celiaky.…
Rychlé občerstvení si získává stále větší oblibu, zvláště mezi mladými lidmi. Pokud si stripsy zhotovíte doma, máte jistotu o jejich čerstvosti. Jistě se tyto smažené…
Výborné perníčky budou vaší odměnou za práci s přípravou tradičního cukroví popsaného dopodrobna v postupu receptu. Polevy umíchejte přesně podle receptury, budou…
Výborné perníčky budou vaší odměnou za práci s přípravou tradičního cukroví popsaného dopodrobna v postupu receptu. Polevy umíchejte přesně podle receptury, budou…
Pokud patříte mezi milovníky pusinek, jistě si oblíbíte i dezert Pavlova, nadýchaný jako baletní sukně. Připravuje se z ušlehaných bílků a po upečení je na povrchu…
V horkých letních dnech jistě oceníte recept na rychlé kung pao s kuřecím masem a zeleninou. Tajemství chuti tkví v chuťově vyladěné omáčce a zelenince, která je…
Křehké cukroví s vůní citronu, to jsou slepované hvězdičky podle Kamily Nývltové. Citronová poleva dodá punc dokonalosti. Voňavé vánoční cukroví, které se stane…
Řízky naklepeme a nakrájíme na jemné nudličky. Smícháme s vejcem a škrobem a necháme chvíli odležet. Mezitím si nakrájíme papriku, pór, cibuli, mrkev a zelí. Rozpálíme…
Bramborové knedlíky jsou neodmyslitelnou přílohou k pečenému masu a zelí. Skvěle budou chutnat i s houbovou omáčkou. Dle tohoto receptu můžete připravit bezlepkovou…
Jednoduché a rychlé recepty jsou praktické zejména ve chvílích, kdy potřebujeme něco vydatného a nemáme času nezbyt. Velmi oblíbené jsou masové směsi a la čína. Během…
Kuřecí maso má nespočet využití. Kromě řízků se ještě perfektně hodí do téměř jakékoliv směsi se zeleninou. Zkuste tento recept na kuřecí maso s houbami a do půlhodiny…
Z uvedených surovin vypracujeme těsto a necháme 1 hodinu odpočinout. Poté vyválíme na slabší plát a vykrajujeme malá kolečka, která upečeme tak, aby měla bledší barvu…
Linecké cukroví prostě nesmí na vánočním stole chybět. Oproti klasickému receptu se tento liší přidáním škrobu do těsta. Díky němu je těsto velmi křehké. Po upečení pak…
Tyto perníčky jsou na pohled úplně stejné, jako ty tradiční. Avšak v jejich těstu není vejce a základ tvoří bezlepková mouka, proto jsou vhodné pro všechny, co mají…
Čokoládu rozehřejeme ve vodní lázni a necháme ji vychladnout na pokojovou teplotu. Bílky se solí vyšleháme do tuhého sněhu. Přidáme cukr a škrob, dobře zašleháme. Pak už…
Chlebíčkovou formu si vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Troubu si předehřejeme na 165°C. Z bílků a špetky soli, ušleháme v míse pevný sníh, do kterého pomalu…
Pikantní a kořeněné masové směsi se zeleninou, připravované v mnoha domácnostech jako "čína", jsou mezi lidmi velmi oblíbené. Nudličky kuřecího masa, zprudka osmažené se…