Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slanina anglická - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Bažant s rozmarýnem

Bažant s rozmarýnem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Bažanta opláchneme, spaříme vroucí vodou na povrchu i uvnitř. Necháme okapat, pak bažanta nasolíme. Dovnitř vložíme rozmarýn. Plátky slaniny položíme na prsa a…

Šneky

Šneky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Rozválíme listové těsto, natřeme kečupem smíchaným s česnekem, poklademe plátky slaniny a sýra, zabalíme, nakrájíme na kolečka (asi 1,5 cm), dáme na plech, potřeme…

Voňavé žampióny

Voňavé žampióny

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Žampióny očistíme, nohy oddělíme od kloboučků, kloboučky lehce prohloubíme. Nohy i vybrané kloboučky najemno nasekáme, osolíme, okmínujeme a dusíme na cibulce orestované…

Zelnáčky

Zelnáčky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Na oleji osmažíme do zlatova na drobno nakrájenou cibulku, přidáme nakrájenou slaninu, osmahneme a přidáme zelí, opepříme a pět minut restujeme.Do ohřáte vody rozdrobíme…

Prokládané vepřové plátky

Prokládané vepřové plátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Plátky masa osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem a hořčicí. Zapékací mísu vysypeme mraženou zeleninou a poklademe cibulí nakrájenou na půlměsíčky. Na zeleninu…

Krokodýl

Krokodýl

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Program těsto. Po vykynutí si kousek těsta dáme bokem (na nohy a oči) rozválíme na obdelník velikosti plechu, trochu seřízneme rohy, a po delších stranách nařízneme…

Kančí roláda

Kančí roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Z masa uděláme plát, který potřený olejem uložíme alespoň na 24h do lednice (zkřehne). V den přípravy maso od oleje otřeme, naklepeme, osolíme a opepříme a potřeme…

Alsaský šugrut

Alsaský šugrut

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Toto jídlo je třeba vařit v nerezovém hrnci se silným vrstveným dnem nebo silném hliníkovém s nepřilnavou vrstvou. Původně toto jídlo Alsasanky vařily v litinovém hrnci…

1 39 40 41 42 43 98

Naposledy jste si prohlédli