Broskvové řezy s tvarohem a šlehačkou
Recept ještě nebyl hodnocenTĚSTO: 6 vajec (žloutky oddělíme od bílků), 120 g cukru, 2PL kakaa dosypeme do 120 g polohrubou moukou.Ušleháme bílky s polovinou cukru, žloutky šleháme 4 minuty s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
TĚSTO: 6 vajec (žloutky oddělíme od bílků), 120 g cukru, 2PL kakaa dosypeme do 120 g polohrubou moukou.Ušleháme bílky s polovinou cukru, žloutky šleháme 4 minuty s…
Máslo, žloutky a cukr utřeme do pěny. Přidáme k ostatním surovinám, zaděláme těsto a necháme půl hodinky nakynout.Těsto vysypeme z mísy, rozdělíme na stejné díly, které…
V jedné míse ušleháme vejce s cukrem do pěny. V druhé míse smícháme tvarohy s pudingem a citronovou šťávou. Obě směsi zlehka smícháme dohromady a nalijeme do formy, …
Ušleháme šlehačku se ztužovačem apk do toho vmícháme kysané smetany. Do dorové formy dáme na dno piškyty nato dáme krém a opakujeme ukončíme to krémem. Navrh dáme ovoce.…
Těsto: Žloutky vymícháme s cukrem. Přidáme vodu a rozpuštěné máslo a mícháme. Přidáme mouku, kakao a prášek do perníku. Vyšleháme pevný sníh z bílků a vmícháme do těsta.…
Suroviny na sušenky smíchejte ve velké míse na soudržnější drobenku (nebojte se, že nevypadá jako těsto a odolejte pokušení přidat do ní vajíčko). Drobenku rozválejte…
Našleháme šlehačku, přidáme kysanou smetanu, jogurt (nebo tvaroh), cukr moučka, rozmixované jahody (dle chuti citron) a necháme zmrazit.Zamícháme.A dáme zmrazit.
Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme pudink a necháme ho vychladnout. Občas promícháme, aby se neudělal škraloup. Pak do pudinku přidáme máslo, rum a vyšleháme…
Kdo by nemiloval kremrole? Křupavé trubičky plněné nadýchaným sněhovým krémem jsou perfektní na každou oslavu nebo jako dárek, když vyrážíte na návštěvu. Přípravy se…
I když dort vypadá na první pohled složitě, jedná se o poměrně rychlou a přesto efektní záležitost. Dort zvládnete připravit v mnohem kratší době, než s klasickým…
Promíchejte mandlovou mouku s moučkovým cukrem.Krupicový cukr svařte s 50 ml vody na cukrový sirup.Bílky ušlehejte do polotuha, snižte rychlost a zvolna za stálého…
Do misky smíchám všechny ingredience na trubičky, na pět minut si těsto odložím (nemusí být). Zatím si nachystám trubičky (kovové střední), váleček, nožík, rozehřát…
Z 1/3 šlehačky a vody, trošky cukru a droždí si uděláme kvásek a necháme vzejít. Mezitím přidáme do mouky vajíčka, zbytek šlehačky s vodou, rozpuštěné máslo, cukr,…
Dort lesní mech, který vypadá úžasně a chutná skvěle, by chtěl každý. Podle receptu poměrně snadno vytvoříte tuto efektní nádheru, obsah špenátu chuť dortu nijak…
Zpříjemněte si horký den a zchlaďte se zmrzlinou ze smetany, ostružin a citronové šťávy. Zmrzlina je osvěžující, skvěle chutná a má nádhernou barvu. Příprava je velmi…
Ślehačky ušleháme a vešleháme vanilkový i moučkový cukr. Pak ušleháme bílky v tuhý sníh a opatrně vmícháme do šlehačky. Pokud chceme, můžeme do poloviny směsi přimíchat…
Všechny uvedené suroviny na těsto vložíme v pořadí tekuté-suché do pekárny a pustíme na 10min. program Těsto - jen na prohnětení, nenechat dále kynout, program ukončíme.…
Vejce šleháme s moučkovým a vanilkovým cukrem do pěny a pak při nejnižších obrátkách šlehače střídavě přidáváme mléko, olej a prosátou mouku s práškem do pečiva. Upečeme…
Jahody nakrájíme na kousky, promícháme s cukrem. V džusu rozmícháme želatinu, uvaříme dle návodu. Do pohárů dáme jahody, zalijeme želatinou. Dáme vychladit. Šlehačku…
Arašídy, karamel, čokoláda a k tomu křupavá sušenka. Že jste v poznali kombinaci světoznámé tyčinky? Tak teď si ji můžete v podobě řezů připravit i vy doma. Uvidíte, že…
Žloutky s cukrem utřeme do běla, přidáme olej,mléko a mouku s práškem do pečiva, uděláme těsto, do kterého opatrně vmícháme sníh z bílků. Dáme upéct a necháme vychladit.…
V kastrůlku si rozehřejeme máslo, na něj vysypeme houby pokrájené na větší kousky, přikryjeme poklicí a dusíme ve vlastní šťávě.Když se voda z hub vyvaří, dáme papriku,…
Vejce a mléko ušleháme metlou, přidáme sůl, cukr, mouku a stále pilně šleháme a přidáváme sodovku. Těsto musí být husté a hladké. Necháme půl hodiny odpočinout.Palačinky…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 28. 5. 2024 10:23
Domácí rajčatový protlak si uchová pravou chuť rajčat. Jen je potřeba dbát na správnou hustotu i chuť, aby byl výsledek dokonalý
Návod na štíhlou linii podle Tiny Turner? Zpěvačka dodržuje 12hodinový půst a případná kila navíc shazuje tukožroutskou polévkou
Dánské lívance æbleskiver vypadají jako naše vdolky a voní kardamomem. Díky těstu s podmáslím budou krásně nadýchané