Kuřecí játra na bazalce

pbarva Kuchař: pbarva

Doba přípravy: 30 minut + 30 minut na odležení 3 porce Pokrmy z vnitřností 3 názory

Suroviny

30 dkg kuřecích jater
olej
bazalka
sůl
mletý pepř
300 gramů libovolné zeleniny
trochu Solamylu
trochu vývaru (z kostky bujónu či Masoxu)
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájená kuřecí játra na větší kousky vložíme do misky, hojně zasypeme čerstvou či sušenou bazalkou, přidáme lžičku oleje, promícháme, vložíme do lednice alespoň na 30 minut odpočinout.

  2. Poté játra rychle osmahneme na rozehřátém oleji, podlijeme vývarem, dochutíme solí, pepřem a dusíme do měkka. V trošce vody si rozmícháme asi dvě lžičky solamylu a zahustíme šťávu a trochu provaříme.

  3. Zeleninu si nasypeme na pařák (i v mikrovlné troubě), vaříme aby byla na skus. Příloha: vařené brambory

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Kuřecí játra na bazalce

Tématické fráze: játra na bazalce kuřecí játra jak dlouho se vaří kuřecí jatra kuřecí játra bazalka úprava kuřecích jater kuřecí jatra s bazalkou jak upravit kuřecí játra kureci jatra v solamylu vareni kureci jatra kuřecí játra s bazalka recept játra na bazalce vařená kuřecí játra játra s bazalkou játra recepty na bazalce kuřecí játra na bazalce se slaninou kuřecí jatra s bazalkou recept kuřecí játra dusíme minut rychle topinky s kureci jatrou uprava kurecích jater uprava kuřeci jatry

Zapomněl/a jsem heslo