Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sůl hrubozrnná - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pesto medvědí

Pesto medvědí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Omyté listy medvědího česneku rozmixujeme, posypeme solí, přidáme olej a promícháme.Plníme do čistých sklenic a zakápneme olivovým olejem.Dobře uzavřeme a skladujeme na…

Petonka

60 min

Focaccia s medvědím česnekem

Focaccia s medvědím česnekem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tento italský chléb je typickou ukázkou lehké středomořské kuchyně, která stále častěji proniká i k nám. A k této kuchyni neodmyslitelně patří bylinky nebo je nahradí…

cathleen

60 min

Krkovice na bylinkách

Krkovice na bylinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vepřové maso – krkovice nakrájené na silnější plátky (nenaklepané) potřeme malým množstvím olivového oleje. Bylinky si nasekáme nožem najemno a vložíme do hmoždíře,…

Colombo65

30 min

Vepřové na bylinkách s cizrnou

Vepřové na bylinkách s cizrnou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vepřové maso nakrájíme na kostky. Do hmoždíře dáme nasekané snítky uvedených bylinek přibližně ve stejném poměru (každý dle své vlastní chuti). Bylinky v hmoždíři…

Colombo65

60 min

Pagáčky s mletými škvarky

Pagáčky s mletými škvarky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Z trochy vody, mouky, cukru a všeho droždí (všechno z předem odvážených, nachystaných surovin) umícháme kvásek, který necháme asi 20-25 minut v teple pracovat. Pak…

Losos na másle s citronovým pepřem

Losos na másle s citronovým pepřem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Porci lososa ze strany kůže zbavíme šupin (pokud již není), poté opláchneme a dobře osušíme. Posypeme hrubozrnnou solí a citronovým pepřem. Do pánve dáme rozpustit máslo…

Colombo65

10 min

Pečivo z Chorvatska

Pečivo z Chorvatska

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Z droždia, cukru, trochy mlieka a múky si pripravíme kvások, ktorý pridáme do zmesy pozostávajúcej z múky, soli a oleja. Pridáme mlieko a vypracujeme hladké cesto.…

Klara

90 min

Rib eye steak na litinové pánvi

Rib eye steak na litinové pánvi

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso lehce osolíme a necháme před použitím asi 0,5 hodiny odpočinout při pokojové teplotě. Litinovou pánev potřeme 2 kapkami oleje a předehřejeme v troubě cca 3 minuty…

Kocmax

15 min

1 2 3 4 5 6

Marie

Náhodný recept Zobrazit více