Tapiokovo-parmazánové lívanečky s česnekovým špenátem
Recept ještě nebyl hodnocenTapiokovou mouku smícháme s rozšlehanými vejci a teplým olejem a vytvoříme hladkou hmotu. Přidáme jemně strouhaný parmazán, osolíme a přilijeme tolik vlažného mléka,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tapiokovou mouku smícháme s rozšlehanými vejci a teplým olejem a vytvoříme hladkou hmotu. Přidáme jemně strouhaný parmazán, osolíme a přilijeme tolik vlažného mléka,…
Mäsová omáčka : Na troche oleja orestujeme narezanú cibuľu, pridáme mleté mäso, orestujeme. Osolíme, okoreníme a pridáme pretlak. Podlejeme 0,5 dl vody a asi 10 min…
Mäsová omáčka : Na troche oleja orestujeme narezanú cibuľu, pridáme mleté mäso, orestujeme. Osolíme, okoreníme a pridáme pretlak. Podlejeme 0,5 dl vody a asi 10 min…
Očištěnou a na hrubém slzičkovém struhadle nastrouhanou zeleninu(použila jsem celer) v míse lehce, ale důkladně promícháme vidličkou se solamylem. Na pánvi do…
Cupcakes jsou malé kompletní dortíky. Čím méně máte těsta, tím více krému a ozdobiček na ně použijte. Dortíky jsou velmi oblíbené pro svoji rozmanitost a vcelku rychlou…
Nechte se překvapit, jak skvěle mohou zelená rajčata chutnat v této podobě! Tento originální recept kombinuje sladkou a pikantní chuť, což z něj činí ideální doplněk k…
Květák rozebereme na růžičky a ve vyšší vrstvě oleje jej osmažíme dozlatova. Cibuli nakrájíme na nudličky a osmažíme stejně jako květák. Vše přendáme do zapékací mísy…
Uzené maso nakrájíme na kostky a kapustu na proužky.Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme k ní maso a orestujeme.Zaprášíme uzenou paprikou, malinko…
Kuřecí stehýnka omyjeme, osušíme, posypeme solí, čerstvě mletým pepřem, skořicí, pokapeme olivovým olejem a necháme 2 hodiny v chladu. Takto naložená stehýnka…
Připravíme si kvásek, 200 ml vlažného mléka, 1 KL medu, 20 g droždí. DO robotové mísy si dáme mouku, sůl, semínka a promícháme. Přidáme majolku a vzešlý kvásek.…
Jednoduché plněné vepřové řízky na grilu, budou i s přípravou hotové za pár minut. Výbornou přílohou je bramborová kaše a doplňkem ovocný kompot. Zkuste třeba meruňkový,…
Tyto vepřové řízky jsou marinované ve směsi koření, česneku a vína, což zajišťuje, že maso je křehké a plné chuti. Grilování dodává řízkům neodolatelnou kouřovou vůni a…
Na pánev dáme rozpálit olej, oloupeme cibuli a nakrájíme na jemno. Hodíme na pánev, slaninu taktéž nakrájíme na kostičky a přihodíme k cibuli, opečeme. Pak přisypeme…
Do múky rozmrvíme zmäknutý margarín, osolíme. Vajce rozšľaháme s 2 PL vody a rukou zapracujeme do múky, postupne pridávame vodu - toľko, aby sme dostali vláčne cesto.…
Do múky rozmrvíme zmäknutý margarín, osolíme. Vajce rozšľaháme s 2 PL vody a rukou zapracujeme do múky, postupne pridávame vodu - toľko, aby sme dostali vláčne cesto.…
FIGURKY : Ze všech ingrediencí vytvoříme modelovací hmotu, kterou si rozdělíme na různě velké části / potažení, tělíčko, skvrny, čumák ..../ tyto části barvíme tak, že…
Osmahneme nakrájenou cibulku, přidáme nakrájené osolené a opepřené maso, maso osmažíme a přidáme zeleninovou směs, podlejeme vodou a podosíme do doby než zelenina změkne…
Maso nakrájíme na plátky osolíme opepříme a osmažíme, až je maso hotové vyjmeme ho z hrnce a přidáme cibuli nakrájenou na půl kolečka osmažíme do hněda, poté přidáme…
Vanilkový piškot: Bílky ušleháme do tuha, zašleháme cukr, esenci, sůl a následně jeden žloutek po druhém, potom olej po lžících. Nakonec opatrně zlehka mouku s práškem…
Zapékací misku vymažeme sádlem a větší polovinou brambor nakrájených na plátky poklademe na dno a po okrajích misky. Posolíme a popepříme.Na pánvi usmažíme gazdovskou…
V osolené a okořeněné vodě uvaříme hovězí maso, kosti a červenou řepu. Maso vyjmeme. Ve vývaru rozmixujeme červenou řepu, znovu uvedeme do varu, vložíme tavený sýr a…
Do pekárny nalijeme odměřené množství vody. Přidáme ocet, sůl, mletý kmín, celý kmín, obě mouky, nastrouhané brambory najemno, cukr, droždí a mletý česnek . Zapneme…
Máte již sklizené první ředkvičky? Ty jarní jsou opravdu šťavnaté a chutné. Vykouzlete z nich snadnou pomazánku, která je vděčnou svačinou, nebo snídaní. Její chuť…
Šťavnaté maso z trouby, provoněné kořením, pomalu pečené, podávané s domácími bramborovými knedlíky a cuketovým zelím – přesně tak chutná poctivý nedělní oběd. Příprava…