Vejce v mracích

Jana Hamzova Kuchařka: Jana Hamzova

Doba přípravy: 30 min 2 porce Předkrmy 1 názor

Suroviny

4 vejce
50 g slaniny
50 g sýru eidam
pažitka
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Ušleháme bílky, přidáme slaninu nebo šunku, sýr, vše na drobno. Dále přidáme pažitku či něco zeleného.

  2. Plech vyložíme pečícím papírem, utvoříme z bílků mráčky a pečeme 3 minuty při 180°C. Poté vložíme žloutek a pečeme ještě 5 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 25 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vejce v mracích

  • zdenka.s zdenka.s

    No tedy, na co lidičky nepřijdete,:-) recept se moc líbí hlavně kvůli tomu " masu" v bílku :yes:
    Při nejbližší příležitosti udělám a jakto, že není žádný komentář :-?

    Odpovědět

Tématické fráze: mraky z vajec mraky z bílků

Zapomněl/a jsem heslo