Vejce v mracích

Jana Hamzova Kuchařka: Jana Hamzova

Doba přípravy: 30 min 2 porce Předkrmy 0 názorů

Suroviny

4 vejce
50 g slaniny
50 g sýru eidam
pažitka
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Ušleháme bílky, přidáme slaninu nebo šunku, sýr, vše na drobno. Dále přidáme pažitku či něco zeleného.

  2. Plech vyložíme pečícím papírem, utvoříme z bílků mráčky a pečeme 3 minuty při 180°C. Poté vložíme žloutek a pečeme ještě 5 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 20 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vejce v mracích

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: mraky z vajec mraky z bílků

Zapomněl/a jsem heslo