Taco dip
Recept ještě nebyl hodnocen1. Na pánvi necháme zhnědnout mleté hovězí maso, odstraníme / vylijeme přebytečný tuk, přidáme koření na tacos a vodu, promícháme a dusíme, až se voda odpaří. 2. Maso…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
1. Na pánvi necháme zhnědnout mleté hovězí maso, odstraníme / vylijeme přebytečný tuk, přidáme koření na tacos a vodu, promícháme a dusíme, až se voda odpaří. 2. Maso…
Do cedníku dejte plátky lilku, posypte solí a 20 minut nechte stát. Opláchněte studenou vodou, nechte okapat a dejte stranou. Na pánvi rozpalte olej a smažte 1-2 minuty…
Do hrnce nalijte 800 ml vody a přiveďte ji k varu. Když začne vřít, přidejte jednu lžičku soli a jednu lžičku olivového oleje. Vsypte do vroucí vody těstoviny penne a…
Kuracie prsia jemne naklepeme a z oboch strán posypeme korením na taco.Na panvici zohrejeme olej a na strednej teplote prso osmažíme 5 minút, otočíme a osmažíme i z…
Oblíbenou českou klasiku karbanátky lze připravit i bez masa, což zajisté ocení vegetariáni. Připravte si tyto špenátové karbanátky se sýrem čedar provoněné medvědím…
Dýně: Dýni rozpůlíme, vydlabeme semínka, a nakrájíme na centimetrové proužky. Ty pak oloupeme. Plech vyložíme pečicím papírem, poklademe jej dýní, kterou osolíme,…
Studenou řepu nastrouháme nahrubo.Přidáme ocet, med, olej, chilli omáčku a zbývající suroviny. Řepu dochutíme a necháme hodinu uležet.Cottage smícháme s jemně…
Toto jednoduché a rychlé pohoštění bude mít u vašich hostů jistě úspěch. Listové těsto stačí potřít čerstvým sýrem, ochutit čerstvými bylinkami a papričkami jalapeňo,…
Zapečené cuketové jednohubky jsou ideální pro letní večery, zahradní party nebo jako lehká večeře. Jsou snadné na přípravu a nabízejí bohatou škálu chutí, které potěší…
Bulka plněná masem, zeleninou, sýrem a dresingem, to je klasika, která k nám doputovala z Ameriky a stala se oblíbenou součástí nejen letních grilovaček. Inspirujte se a…
Zajímavé pohoštění s netradičním vzhledem připravíme z brambor obalených slaninou. Po upečení brambory naplníme čedarem a vejci a ozdobíme jarní cibulkou. Pak už stačí…
Mazanec je jeden z tradičních symbolů Velikonoc a neměl by tedy na stole chybět. Pokud však nejste zrovna příznivci sladkého pečiva, připravte si podle tohoto receptu…
Gnocchi, italská klasika, která se na jídelníčku objevuje stále častěji. Uvařené bramborové gnocchi, zapečené s restovanými kuřecími medailonky, smetanou a třemi druhy…
Dobře vychucený sendvič potěší chuťové pohárky i zaplní žaludek. Jednoduché chutě jsou pak zárukou. A takové najdeme v tomto receptu. Opečený sendvič je plněný sýrem,…
Variace na klasické zapékané brambory, obohacené o sladkou kapii a jarní cibulku, které jídlu dodají nejen barvu, ale i skvělý chuťový rozměr. Vše je zapečeno s krémovou…
Oblíbené zapečené těstoviny s brokolicí a sýrem jsou vděčným a rychlým pokrmem vhodným k obědu i večeři. Zamilujete si ho pro jeho chuť i snadnou přípravu. Spojení…
Vydatná snídaně je základem dobrého dne a tahle americká omeleta to dokonale potvrzuje. Kombinace šunky, čedaru, žampionů a čerstvé zeleniny zasytí, dodá energii a…
Pokud nevíte, který z receptů na hamburgery vybrat, máme pro vás hned tři variace na ty z hovězí masa. Podle dokonale sepsaného postupu je zvládnou připravit i úplní…
Proč zrovna těstovinový salát? Protože je lehký, barevný a osvěžující. Hodí se do letních dnů, ale potěší i kdykoli během roku. Připravte si jej z oblíbených těstovin,…
Kdo by nemiloval křupavé a voňavé bramboráky? Pokud je navíc doplníte lahodnou směsí z marinovaného vepřového masa a restované zeleniny, a na závěr zasypete čedarem,…
Brambory zbavíme slupky a lisem na brambory nebo na jemném struhadle nastrouháme a dáme do mísy. K bramborám přidáme žloutek, na malinké kostičky pokrájený čedar, sůl,…
Cibuli a hlívu nakrájíme na proužky. Na másle zpěníme cibuli s kmínem a přidáme hlívu. Po chvíli ji malinko osolíme (sýr je taky slaný) a podlijeme vodou tak, aby voda…
Žampiónům vylomíme třeně, klobouky oloupeme, zevnitř posolíme a do každého klobouku dáme kousíček másla. Třeně a malé žampiony nakrájíme na malé kousky a dáme na sádlo…
Do bramborové kaše vmícháme jedno vajíčko. Odeberme kousek kaše, zabalíme do ní kostičku čedaru a uválíme kuličku. Kuličku obalíme ve strouhance, do které můžeme přidat…