Sýrovo-bylinkové tyčky se smetanovým dipem
Recept ještě nebyl hodnocenBylinkové tyčky jsou větší a silnější, nevypékáme je zcela do křupava. Upečené tyčky jsou nadýchané, lákavě voní použitými bylinkami a sýrem, a když je podáte s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Bylinkové tyčky jsou větší a silnější, nevypékáme je zcela do křupava. Upečené tyčky jsou nadýchané, lákavě voní použitými bylinkami a sýrem, a když je podáte s…
Výbornou sekanou z krůtího masa dochutíme čedarem a osmahnutou zeleninou. Výraznější chuť jí dodává dijonská hořčice a medvědí česnek. Před koncem pečení ji ještě…
Vydatná snídaně je základem dobrého dne a tahle americká omeleta to dokonale potvrzuje. Kombinace šunky, čedaru, žampionů a čerstvé zeleniny zasytí, dodá energii a…
Skvělá cuketová nádivka bez mouky je lehká a chutná za tepla i za studena. Kombinaci sýrů, vajec a zeleniny spojuje rozmixovaná cizrna. Hodí se nejen pro letní dny, ale…
Na hlubokou pánev - musí být taková, kterou můžeme dát i do trouby - dáme olej.Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Poté přidáme mleté hovězí maso a…
Předem uvařené a zchladlé brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Filé necháme mírně povolit a nakrájíme ho na kostky. Na pánvi rozehřejeme lžíci másla, přidáme na…
Máslo rozpustíme v hrnci, zaprášíme moukou a přidáme česnek nakrájený na tenké plátky. Pečlivě mícháme do hladké směsi a dáváme pozor, abychom základ nepřipálili.…
Brokolici nakrájíme na malé kousky, cibuli na jemno. Vše smícháme v míse a necháme 15 minut odpočinout. Poté na pánvi s trochou sádla (ghí, oleje) tvoříme placičky a…
Cibuli a okurky nakrájíme nadrobno a smícháme s Americkým dressingem. Slaninu nakrájíme na tenčí proužky a opečeme dokřupava.Čedar nastrouháme na hrubším struhadle.…
Z mléka, cukru a droždí necháme vzejít kvásek. Ten smícháme s moukou, solí, olejem a vlažnou vodou. Vypracujeme vláčné těsto.Plech vyložíme pečicím papírem. Těsto…
Květák rozdělíme na růžičky a uvaříme ve slané vodě s kmínem na skus. Vodu slijeme a dáme stranou. Olivový olej smícháme s prolisovaným česnekem, sekanou bazalkou a…
Na hlubší pánvi rozehřejeme olej. Přidáme orestovat uvařené těstoviny, přimícháme pokrájenou uzenou šunku a pokrájenou jarní cibulku. Dál vše restujeme. Vmícháme kolečka…
Na vále, posypaném hladkou moukou, si rozválíme listové těsto. Polovinu rozváleného těsta potřeme pikantní pomazánkou Saba, poklademe orestovaným pórkem,orestovanou…
Předehřejte troubu na 200 stupňů. Dejte celé brambory na plech, potřete je olejem a osolte z obou stran. Připravené brambory dejte na hodinu do trouby dokud nejsou…
Maso v míse promícháme se všemi ostatními ingrediencemi. Kdo má rád ostré, může přidat i kousek nakrájené pálivé chilli papričky.Mokrýma rukama tvoříme kuličky o…
Do bramborové kaše vmícháme jedno vajíčko. Odeberme kousek kaše, zabalíme do ní kostičku čedaru a uválíme kuličku. Kuličku obalíme ve strouhance, do které můžeme přidat…
V pánvi rozehřejeme olej a smažte na něm 5 minut cibuli a česnek. Přidejte žampiony a za častého míchání smažte další 3 minuty. Přidejte do pánve rajčata, cuketu a vývar…
Rybí filety osolíme, posypeme kmínem, zakapeme olivovým olejem a posypeme pokrájenou hlívou. Zakapeme šťávou z citronu a necháme cca 1 hodinu v chladu.Vložíme do…
Očištěné brambory a mrkev nakrájíme na větší kousky, květák rozebereme na růžičky. Oloupané brambory dáme vařit do osolené vody. Po cca 8 minutách přidáme mrkev a květák…
Květák rozebereme na růžičky, kapustu nakrájíme na proužky a oboje dáme vařit do osolené vody do poloměkka.Cibuli nakrájíme nadrobno, jarní cibulku i s natí na kolečka,…
Maso nameleme, případně můžeme rozmixovat. Špenát pokrájíme na menší kousky a spaříme. Vše smícháme, dáme do menší chlebové formy vyložené pečícím papírem a dáme do…
Brambory zbavíme slupky a lisem na brambory nebo na jemném struhadle nastrouháme a dáme do mísy. K bramborám přidáme žloutek, na malinké kostičky pokrájený čedar, sůl,…
Porce rybího filé necháme trochu povolit, ale ne úplně rozmrazit, jen natolik, aby šly propíchnout párátkem. Osolíme a pokapeme citrónovou šťávou. Na každou porci…
Nejprve si dáme vařit do osolené vody maso. Když je měkké, natrháme ho pomocí vidličky na proužky. Omáčku si připravíme jednoduchým způsobem. Na oleji zpěníme cibuli,…