Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sýr Gran Moravia - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Sýrová pomazánka Gran Moravia

Sýrová pomazánka Gran Moravia

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

V misce smícháme tavený sýr s čerstvým povoleným máslem (tzn. pokojové teploty) a nastrouháme si na velmi jemném struhadle extra tvrdý sýr parmazánového typu Gran…

Colombo65

10 min

Hovězí ragú s bucatini

Hovězí ragú s bucatini

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev a celer postrouháme - vše osmažíme na sádle. Přidáme kostky masa, znovu osmažíme, přilijeme víno a vše provaříme i s ním, aby se…

Mangold s máslem a sýrem

Mangold s máslem a sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Omyté řapíky nakrátíme na přibližně stejnou velikost a asi 10 minut je povaříme v dost osolené vodě. Scedíme, rozložíme na čistou utěrku a osušíme. Na pánvi rozpustíme…

Bazalkové nudle s liškami

Bazalkové nudle s liškami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Začneme tím, že si dáme vařit široké nudle a to dle návodu na balení. Mezitím si dobře opláchneme a od případných nečistot očistíme čerstvé lišky. Do pánve si dáme…

Colombo65

15 min

Kuřecí (krůtí) dort

Kuřecí (krůtí) dort

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Na oleji osmahneme krájenou cibuli, na ní kostičky osoleného a opepřeného masa. Po chvíli přidáme obě krájené papriky, po krátkém orestování přisypeme rýži a celou směs…

Červená řepa z mikrovlnky

Červená řepa z mikrovlnky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Okrájíme slupku řepě, rozpůlíme řepu, nakrájíme na 0,3-0,5cm tlusté půlkolečka. Oloupeme česnek a nakrájíme na "kolečka" 1mm tlustá. Talíř vymažeme olejem, přidáme…

pavel111

12 min

Hokkaido omáčka na slanině s noky

Hokkaido omáčka na slanině s noky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Do hrnce dáme rozpustit máslo, do kterého poté přidáme najemno nakrájenou cibuli společně s najemno nakrájenou anglickou slaninou.Opečeme do zlatavé barvy.Menší plod…

Colombo65

60 min

Vepřové nudličky s lilkem

Vepřové nudličky s lilkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Skvělá a rychlá minutková úprava vepřového masa na pórku a žampionech. Díky marinování se chutě krásně propojí. Lilek zapečený s parmazánem se k masové směsi výborně…

1 2

Naposledy jste si prohlédli