Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián čerstvý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pastináková polévka

Pastináková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pastinák je kořenová zelenina s jemně nasládlou chutí, ideální do polévek. Tato polévka kombinuje pastinák s kokosovým mlékem a orientálním kořením pro hřejivou a…

lucieblahova

60 min

Králík na divoko s hruškou

Králík na divoko s hruškou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Úžasný sváteční králík na divoko s hruškou podlévaný červeným vínem vás překvapí netradiční kombinací chutí. Slaninou špikované králičí maso s tymiánovými bramborami na…

maris

100 min

Gratinované brambory

Gratinované brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Brambory i se slupkou omyjeme, osušíme, nakrájíme na jemné plátky, potřeme olivovým olejem, posolíme a naskládáme do zapékací mísy. Kysanou smetanu smícháme s bujonem a…

misagl

40 min

Květáková polévka s brambory

Květáková polévka s brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Očištěný květák uvaříme v mírně osolené vodě do měkka. Poté vývar slijeme do jiné nádoby a květák rozebereme na růžičky.V hrnci rozpustíme máslo, na kterém osmahneme na…

Vepřové kotlety na tymiánu

Vepřové kotlety na tymiánu

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso naklepeme, po stranách nakrojíme a z obou stran osolíme, opepříme, potřeme česnekem a posypeme nasekaným tymiánem. Uložíme na noc do ledničky.Na pánvi rozškvaříme…

Bramboračka s houbami II

Bramboračka s houbami II

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. Petržel, celer, mrkev a ředkvičky očistíme a nakrájíme na kousky. Vše dáme do hlubokého hrnce, přidáme oloupaný česnek, sůl,…

Babiččino jarní dušené kuře

Babiččino jarní dušené kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Troubu předehřejte na 180 °C. Do většího uzavíratelného sáčku vsypte mouku, kmín, sůl a pepř. Promíchejte, přidejte stehna či čtvrtky a sáčkem pořádně zatřeste, aby se…

Jurgen.k

90 min

1 5 6 7 8 9 19

Naposledy jste si prohlédli