Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián čerstvý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Žampiony " Wellington"

Žampiony " Wellington"

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Z žampionů odstarníme nožičky, případně klobouky oloupeme. Osolíme a opečeme na pánvi s olejem pěkně dozlatova. Vyjmeme a na stejnou pánev dáme zesklovatět najemno…

Králík po bretaňsku

Králík po bretaňsku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dva dny před vlastní přípravou rozkrájíme králíka na porce a prošpikujeme na klínky nakrájenou slaninou.Uložíme do vhodné nádoby, přidáme 5 nakrájených šalotek, mrkev…

RubyRom

160 min

Dlouho pečená plec na tymiánu

Dlouho pečená plec na tymiánu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Den předem si maso naložíme: potřeme olivovým olejem, posypeme solí, pepřem, kmínem a sušeným tymiánem a celé obalíme v česneku. Druhý den si předehřejeme troubu na 150…

Zapečený toust s Hermelínem

Zapečený toust s Hermelínem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hermelín podélně rozřízneme a ve dvou kusech toustového chleba uděláme formičkou nebo skleničkou otvory o stejném průměru, jako má Hermelín.Pak toustíky zkompletujeme,…

Vepřové plátky po normandsku

Vepřové plátky po normandsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Plátky masa nařízneme po okrajích, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na másle dohněda. Maso vyjmeme a udržujeme teplé. Do výpeku přidáme ještě lžičku másla a vhodíme…

Netradiční vinná klobása

Netradiční vinná klobása

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Troubu rozehřejeme na 200°C, zapékací formu vyložíme pečícím papírem. Do připravené formy stočíme vinnou klobásu a vložíme ji do rozehřáté trouby ještě dřív, než začneme…

Papunka

45 min

Divoká krůta na celeru

Divoká krůta na celeru

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Krůtí stehno vykostíme, odstraníme kůži a maso nakrájíme na plátky zhruba 1,5cm silné. Vložíme je do vhodné nádoby, osolíme, zasypeme nakrájenou cibulí,na hranolky…

Tuňák grilovaný "po francouzsku"

Tuňák grilovaný "po francouzsku"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Nejdříve si připravíme marinádu. Máslo přepustíme a smícháme se všemi přísadami. Do marinády naložíme steaky z tuňáka. Marinujeme minimálně 1 hodinu - čím déle, tím…

Dooga

15 min

Řecké opečené brambory

Řecké opečené brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Brambory i se slupkou umyjeme a nakrájíme na kostičky. Vložíme do pánve s rozpáleným olivovým olejem, přidáme neoloupaný česnek, několik snítek tymiánu a opékáme doměkka…

1 3 4 5 6 7 17

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více