Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián sušený - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kapr na česneku a tymiánu

Kapr na česneku a tymiánu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tradičního českého kapříka nemusíme podávat pouze smaženého s bramborovým salátem. Kdo má raději lehčí jídlo, může ho naložit do marinády z česneku a tymiánu a upéct v…

Tymiánové brambory

Tymiánové brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Brambory jsou velmi vděčnou přílohou a dají se připravit na spoustu možných způsobů. Pečené brambory, vonící po tymiánu, můžete podávat s masem nebo samotné s česnekovým…

Veruncicka

45 min

Jehněčí podle Jamie Olivera

Jehněčí podle Jamie Olivera

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jehněčí kotletky nebo řízky osolíme a zprudka osmahneme z obou stran na olivovém oleji aby se maso zatáhlo. Mezitím v zapékací misce smícháme trochu olivového oleje,…

Králičí na česneku

Králičí na česneku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Česnek nakrájíme na tenké plátky, slaninu na drobné kostky. Odblaníme a očistíme králičí maso a prošpikujeme tak polovinou slaniny a asi čtyřmi stroužky nakrájeného…

Dýňová polévka s jablkem

Dýňová polévka s jablkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

1. Ve větším hrnci rozpálíme olej, přidáme cibuli, jablka a sůl. Za stálého míchání vaříme na středním stupni, dokud cibule nezesklovatí, asi 7 minut. 2. Přidáme…

Hovězí na divokém koření

Hovězí na divokém koření

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso očistíme a nakrájíme na větší kousky než na guláš, osolíme a opepříme. Špek a cibuli nakrájíme na kostičky. Do hluboké rozpálené pánve dáme sádlo a cibuli osmažíme…

Krkovička z remosky

Krkovička z remosky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso omyjeme, osušíme, rozkrojíme na čtyři stejně velké díly. Oloupané brambory nakrájíme na čtvrtky, očištěnou mrkev na větší kousky, šalotku na středně velká kolečka…

Gnocchi po lotrinsku

Gnocchi po lotrinsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Drobně nakrájenou cibuli necháme zesklovatět. Přidáme mleté maso a po orestování zalijeme vínem a okořeníme.. Necháme odvařit, přidáme rajčata a cca 8-10 minut podusíme…

Steaky "nadivoko"

Steaky "nadivoko"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Koření utlučeme v hmoždíři na drobnou směs, promícháme s octem do husté kašičky a vmasírujeme do plátků masa.Maso naskládáme do misky, zalijeme portským vínem tak, aby…

Plná cibulačka po francouzsku

Plná cibulačka po francouzsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Cibule překrojíme podélně a pak napříč nakrájíme na měsíčky. V kastrolu rozehřejeme máslo a restujeme cibuli, aby zesklovatěla. Dáme na chvíli stranou, zakryjeme poklicí…

mojetara

25 min

Žebírka v pivní marinádě

Žebírka v pivní marinádě

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

U marinády na žebírka není nutné experimentovat. Skvělá kombinace je z hořčičného základu, česneku, koření, medu a piva. Během marinování si maso natáhne výrazné chutě a…

RubyRom

70 min

1 3 4 5 6 7 12

Naposledy jste si prohlédli