Beránek - srnčí hřbet
Recept ještě nebyl hodnocenCo na Velikonoce nesmí chybět? Přece beránek! Peče se již od dob středověku a je symbolem nevinnosti. Vláčného beránka nezapomeňte před podáváním hojně a pocukrovat a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Co na Velikonoce nesmí chybět? Přece beránek! Peče se již od dob středověku a je symbolem nevinnosti. Vláčného beránka nezapomeňte před podáváním hojně a pocukrovat a…
Co na Velikonoce nesmí chybět? Přece beránek! Peče se již od dob středověku a je symbolem nevinnosti. Vláčného beránka nezapomeňte před podáváním hojně a pocukrovat a…
Vaření s různými kuchyňskými pomocníky je takřka bez starostí. Přesvědčit se o tom můžete při přípravě vepřového paprikáše s pomocí pomalého hrnce. Maso v něm necháme…
Hledáte inspiraci co připravit k obědu? Uvařte třeba vepřovou krkovici se smetanovou omáčkou se žampiony a zeleninou. Za pomoci tlakového hrnce to zvládnete za necelou…
Z kynutého těsta upečete dvě klasicky velké veky nebo čtyři menší večky, které jsou velikostně někde mezi vekou a bagetou. Krajíčky z nich namažete jemnou pomazánkou a…
Z kynutého těsta upečete dvě klasicky velké veky nebo čtyři menší večky, které jsou velikostně někde mezi vekou a bagetou. Krajíčky z nich namažete jemnou pomazánkou a…
Sladký ořechový chlebíček či mazanec je nadýchaný, úžasně voňavý, s tmavší střídou – to díky množství ořechů. Na řezu vás pak překvapí většími nebo menšími očky…
Ochutnejte lahodné jablkové vafle. Spolu s jablečným pudinkovým dezertem podávaným ve sklence, oceníte spojení křupavého a jemného smaženého těsta s chutí kořeněných…
Pohled na rozkvetlou louku vždy pohladí na duši a navodí pocit klidu. Spoustu rostlin můžeme využít jako pomocníky při boji s různými neduhy. Třeba takový sedmikráskový…
Opojná vůně šeříku nás provází teplými a slunnými dny jara. Rozkvetlý šeřík nemusíme mít jen na okrasu. Na co jej lze použít? Připravíme z něj sirup, který pak můžeme…
Do hrnce s osolenou vodou dáme skelety, prsa a vaříme na 95 °C cca 20 minut.Přecedíme přes čisté plátýnko do pomalého hrnce, (tak se zbavíme veškerého šumu) maso…
Slunce svítí, vše krásně rozkvétá a na loukách se objevují žluté pampelišky. Z této hojně rostoucí byliny můžete připravit med, jehož chuť je opravdu zajímavá a obsahuje…
Květy z černého bezu nabízí spoustu zdraví prospěšných látek a pomáhají s léčbou různých neduhů. Připravit z nich můžete voňavý a příjemně slaďoučký med, který vylepší…
Na masle speníme na drobno pokrájanú cibuľu, po chvíli pridáme mrkvu nastrúhanú na slzičkovom strúhadle.Osmažíme, zalejeme vodou, osolíme, okoreníme, prevaríme cca 5…
Naše země se otevírá světu, stále více lidí cestuje za exotikou a přináší si odtud vzpomínky. Doma si je pak můžeme připomínat i chuťovými požitky. Tyto smažené placičky…
Vejce rozdělíme na žloutky a bílky a z bílků vyšleháme pevný sníh.Mouku, cukr a prášek do pečiva dáme do mísy a promícháme.Přidáme žloutky, olej, citronovou šťávu, mléko…
Pokud potřebujete skutečně bleskurychle připravit jídlo, zkuste náš recept na uzená kuřecí stehna na zeleninovém základu. Jsou připravená v tlakovém hrnci. Hotový pokrm…
Kvasnice rozmícháme s cukrem a trochou vlažné vody.Vezmeme větší mísu (aspoň na 10 litrů) a dáme do ní mouku, kmín, semínka, zalijeme vodou, přidáme kvásek (nemusí ještě…
Zapneme troubu na 180 °C a plech vyložíme pečicím papírem.Promícháme všechny sypké suroviny, poté přidáme všechny tekuté. Smícháme vše dohromady a vlijeme na připravený…
Zapneme troubu na 180 °C a plech vyložíme pečicím papírem.Promícháme všechny sypké suroviny, poté přidáme všechny tekuté. Smícháme vše dohromady a vlijeme na připravený…
Z trochy mléka, droždí a cukru vypracujeme kvásek a necháme ho vykynout.Po vykynutí ho přidáme k ostatním ingrediencím. Vymícháme těsto (ideálně v pekárně) a necháme v…
Pokud jste někdy ochutnali špatně připravené nudle shirataki, seberte odvahu a dejte jim ještě jednou šanci. Zkuste to podle našeho receptu. Budou o tisíc procent…
Hledáte recept na tradiční dort netradiční chuti? Tento recept na hrníčkový korpus s chutí kakaa a pomeranče, který přikryje šlehačková peřina také dochucená šťavnatým…