Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar masový - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Vepřové plátky po normandsku

Vepřové plátky po normandsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Šťavnaté vepřové plátky v krémové omáčce patří mezi oblíbenou klasiku francouzské kuchyně. Jemně nasládlou chuť si zamilujete na první sousto. Ideální varianta pro…

Eliza

50 min

Pórková mléčná polévka s vejcem

Pórková mléčná polévka s vejcem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Pórek opláchneme, podélně rozřízneme a nakrájíme na půlkolečka.Ve větší části vývaru nebo vody s mletým pepřem a solí dle potřeby ho povaříme zhruba 5 minut.Mezitím z…

Merylas

30 min

Falešná dršťková polévka z růžovek

Falešná dršťková polévka z růžovek

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dršťková polévka z růžovek je lahodnou houbovou variantou klasické dršťkové, kterou si oblíbí i ti, kteří hovězí dršťky nemusí. Růžovky svým vzhledem i strukturou skvěle…

Handour

60 min

Zapečené kotlety s jablky

Zapečené kotlety s jablky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šťavnaté vepřové kotlety, zapečené s plátkem goudy a doplněné orestovanými jablky, představují skvělou kombinaci sladkých a slaných chutí. Výpek s vývarem vytvoří…

past1978

50 min

Losos s pomerančovým kuskusem

Losos s pomerančovým kuskusem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vyzkoušejte skvělou kombinaci lososa, sladkého pomeranče a kuskusu. Příprava je jednoduchá a rychlá, takže se hodí i pro všední dny. Opražené mandlové lupínky dodají…

Handour

50 min

Houbová směs na topinky

Houbová směs na topinky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Houbová směs na topinky je skvělý způsob, jak rychle připravit teplou a sytou večeři. Kombinace hub, zeleniny a pikantního koření dodá směsi výraznou chuť, která na…

Kořeněná květáková polévka

Kořeněná květáková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kořeněná květáková polévka je voňavý a hřejivý pokrm, který propojuje jemnost květáku a fenyklu s aromatickým kořením. Pečená zelenina dodá polévce výraznější chuť a…

lucieblahova

70 min

Guláš z václavek

Guláš z václavek

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Guláš z václavek je vydatné jídlo, které je spjato s koncem září, kdy se tyto houby objevují v lesích ve velkém množství. Václavky mají výraznou, zemitou chuť, která…

poslirecept

55 min

Pivní cibulačka

Pivní cibulačka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pivní cibulačka je sytá a voňavá polévka, která zahřeje i potěší chuťové buňky. Karamelizovaná cibule, pivo a sýr jí dodávají výraznou chuť, kterou perfektně doplní…

past1978

50 min

Ptáček z hájenky

Ptáček z hájenky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Originální varianta klasického španělského ptáčku, která voní lesem a domácí kuchyní. Jemná směs hříbků, vajíček a slaniny dodává hovězímu masu masu jedinečnou chuť,…

majda1512

90 min

Cuketovo-kedlubnová polévka

Cuketovo-kedlubnová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hustá zeleninová polévka je opravdový zázrak. Dokonale zasytí, dodá tělu potřebnou vlákninu i vitamíny a navíc zahřeje. Krém z restované cukety a kedlubny se špetkou…

Srnčí na víně s liškami

Srnčí na víně s liškami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zvěřina a houby, to je typické duo zejména pro období podzimu. Srnčí maso podusíme v troubě s kořením, portským vínem a pomerančovou šťávou. Orestované lišky pak…

Marie Svarcova

160 min

Uzené maso pikant

Uzené maso pikant

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Voňavé kousky uzeného masa zapečené s brambory, cibulí a smetanou tvoří syté a lahodné jídlo, které voní domovem. Skvělý způsob, jak zužitkovat zbytky uzeného a…

Bibinka

70 min

Boloňská čočková omáčka

Boloňská čočková omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Boloňská omáčka nemusí být vždy jen s masem. Tato verze s červenou čočkou je rychlá, sytá a chutí překvapivě blízká té klasické. Zeleninový základ s čočkou, dušený ve…

Mrkvová polévka se zázvorem

Mrkvová polévka se zázvorem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V chladných dnech přijde vhod talíř příjemně horké polévky, která nejen krásně zahřeje, ale také dobře zasytí. Jemně nasládlá polévka s pikantním zázvorovým nádechem je…

Líné rizoto

Líné rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Líné rizoto je pokrm z jednoho pekáčku, který není nijak složitý na přípravu. Rizoto se zbylým vařeným masem a zeleninou, bohatě posypané sýrem a pečené v troubě,…

Marceval

35 min

Španělská polévka

Španělská polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na oleji osmahneme kostičky staršího chlebaNa másle osmažíme oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli, dáme ji do hlubokých talířů a zalijeme horkým vývarem..Polévku v…

Václavkový guláš

Václavkový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hustý a sytý houbový guláš, připravený z podzimních václavek, má osobitou a díky feferonce také velmi pikantní chuť. Guláš podáváme s knedlíkem a na talíři jednotlivé…

BILKOVAI

75 min

Dýňový krém základní

Dýňový krém základní

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

K podzimním dnům neodmyslitelně patří nasládlá chuť z dýně. Talíř horkého dýňového krému, okořeněného muškátovým oříškem, přijde v sychravých dnech určitě k chuti.…

BinaSa

50 min

1 88 89 90 91 92 116