Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Přírodní karbanátek v bránici

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min Plus odleženi

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava, Plus odleženi)

3. 6. 2022 17:18

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 924 kJ / 1 416 kcal
Bílkoviny123,27 g
Tuky90,77 g
Vláknina8,55 g
Cholesterol 879 mg
Sodík 680 mg
Sůl1,47 g
Sacharidy24,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Měla jsem více masové směsi, tak jsem hned udělala stejným způsobem šišky a zamrazila. Pak stačí jen vytáhnout a upéct. Hodí se jak k dušenému zelí, nebo na studené mísy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

4. 6. 2022 10:54

Marie Svarcova: Děkuji, u nás běžně k dostání u řezníka nebo v Globusu.:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

4. 6. 2022 08:42

:-)<3:yes: moc pěkný recept :yes: ale bránici jsem neviděla od dob kdy nemáme domácí zabíjačky :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso vepřové mleté, vejce, smetana 12%, hořčice, paprika sušená sladká, cibule, česnek, pažitka, kmín mletý, sůl, blána tuková vepřová, olej, vývar masový, mouka hladká, máslo

TopRecepty.cz

Přírodní karbanátek v bránici

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZRwn