Starofrancouzská omáčka s uzeným jazykem
Recept ještě nebyl hodnocenPokud jste milovníci křenové omáčky s uzeným masem, tento recept nabízí alternativu jak jí uvařit trochu jinak. Bešamelový základ s vůní hub a bylinek. A je jen na vás…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pokud jste milovníci křenové omáčky s uzeným masem, tento recept nabízí alternativu jak jí uvařit trochu jinak. Bešamelový základ s vůní hub a bylinek. A je jen na vás…
Jednohubky či menší chlebíčky se dají připravit i jiným, než běžným způsobem. Vyzkoušejte je pro svou rodinu či přátele netradičně upéct na plechu s různými náplněmi,…
Ochutnejte spojení křehkých žampionů s krémovou brokolicovou kaší. Zasypané a zapečené s parmezánem v omáčce vonící po slanině, vám jistě zachutnají. Navíc ho klidně …
Pokud fandíte pokrmům se sníženým obsahem sacharidů, přibrzděte u tohoto receptu. Najdete v něm množství zeleniny, sýra a hub v pečené "tortille". Nezapomeňte navrch…
Vychutnejte si lahodnou kombinaci dušené zeleniny s rýží. Tento lehký a výživný pokrm spojuje čerstvou zeleninu dušenou do dokonalé měkkosti s nadýchanou rýží. Ideální…
Na oleji necháme zesklovatět cibuli. Přidáme na kousky nakrájené rajče, kapii, česnek, balsamico, sojovou omáčku, feferon, naložený zelený pepř, chvíli opékáme,…
Tento recept spojuje šťavnatou sekanou s bohatou chutí žampionů, které dodávají pokrmu výraznou houbovou vůni. Příprava v pečence je jednoduchá a zajistí rovnoměrné…
V tomto jednoduchém a vydatném jídle si vychutnáme kousky kuřecího masa a houby. Domácí špecle stačí promíchat s dušenou směsí kuřecího masa, slaniny a hub, ochutit…
Brambory zapečené s klobáskou, houbami a omáčkou velouté jsou vděčnou večeří z jednoho pekáčku. Recept není složitý na přípravu ani čas a zaručuje skvělou chuť uzeniny a…
Přípravy hovězího masa se není nutné obávat. Plátky libového masa lze připravit upečením v pánvi, se zeleninou, na víně a s rajčatovou pastou. Výsledný pokrm vás potěší…
Barevnou zeleninovou směs připravíme během chvilky, navíc velmi snadno. Zeleninu spojíme jednoduchou omáčkou ze zakysané smetany a sójové omáčky a pro pikantní chuť…
Zbylé vařené brambory můžeme snadno využít pro přípravu vydatné a lahodné večeře. S anglickou slaninou, žampiony, voňavými bylinkami, vejci a aromatickým sýrem tvoří…
Pokud se řadíte mezi milovníky omáček a hub, pak musíte vyzkoušet smetanovou omáčku s hlívou a žampiony. Hlíva dodá omáčce tu správnou houbovou chuť a vy si ji můžete…
Křupavé chuťovky s karamelizovanou cibulí, žampiony a sýrem můžete připravit jako originální občerstvení pro návštěvu nebo na oslavu či večírek. Karamelizovaná cibule má…
Houbové řízečky ze strouhaných žampionů jsou bezvadný nápad, jak naučit na houby toho, kdo je nemusí. Dobře je prosmažte a podávejte s oblíbenou přílohou a tatarskou…
Jsou dny, kdy si potřebujeme odlehčit jídelníček a připravit třeba bezmasý pokrm. Inspirací nám může být i tento recept. Směs brokolice, žampionů, mrkve, pórku a další…
Ideální pro rodinný oběd nebo večeři, kde si každý přijde na své. Omáčka, která vznikne při přípravě kuliček, skvěle obalí těstoviny a dodá jim plnou chuť. Vznikne tak…
Opracované maso a žampiony nakrájíme na větší kostky. Cibuli a slaninu nakrájíme na kousky.Rozpustíme sádlo, přidáme slaninu a po chvíli cibuli. Vše restujeme do zlaté…
Zapečené špecle poslouží jako rychlá večeře z jednoho pekáčku, když se vám nechce zdlouhavě připravovat složitá jídla. Orestované kuřecí maso se žampiony, sušenou šunkou…
Nudle se žampiony a restovaným kuřecím masem voní po česneku a sušené bazalce. Ideální jídlo pro jednoho, pokud si chcete uvařit rychlou a snadnou večeři. Smetana…
Ze stehen odstraníme kůži a oddělíme od kostí (nevyhazujeme, použijeme na vývar). Žampiony nakrájíme na tenké plátky, papriku na úzké proužky.Brambory nakrájíme na cca 5…
Smícháme ocet, jemně nakrájenou cibuli a česnek (nejlépe rozsekané v mixéru), lžíci provensálských bylinek, sůl a pepř. V pánvi rozpálíme olej a dohněda na něm opečeme…
Na oleji orestujeme na mesiačiky narezanú cibuľu, na kocky narezaný baklažán a na plátky nakrájané šampiňóny. Zakryjeme pokrývkou a na slabom ohni 10 min dusíme. …
Žampióny očistíme a nakrájíme na plátky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na drobno. Do tlakového hrnce nalijeme olej, přidáme cibuli, žampióny a česnek. Krátce…