Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kompot z oloupaných broskví pro další použití

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

27. 8. 2011 21:09

Suroviny

Porce: 3 sklenice(750 ml) ze 2 kg brosví

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 268 kJ / 1 020 kcal
Bílkoviny16,00 g
Tuky4,00 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy220,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Letos jsem je dělala bez badyánu, jelikož mi došel a já si neuvědomila, že ho budu na broskve potřebovat a s broskvemi jsem nemohla otálet-byly to broskve, které mi opadaly. V zimě jsou báječné na letní koláče, na řezy, buchty a dají se použít i do ovocných knedlíků!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

28. 8. 2011 09:26

Prima nápad :-p:yes:
Bibi, doufám, že jsi slupky nevyhodila, ale usušila a v zimě z nich máš primovní čajíček ;-);-)

Jikotka Jikotka

27. 8. 2011 22:21

Dobře zužitkované broskve :yes::yes::yes::-p:-p:-p:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kompot z broskví broskve kompot kompot broskve zavařené broskve broskve broskve kompot recept jak sloupnout broskve kompot z broskví recept zavařené broskve recept recept na kompot z broskví recept na zavařené broskve jak se loupou broskve broskve recepty jak zavařit broskve recept recepty zavařené broskve kompot s broskví rychlý kompot z broskví broskev kompot jak rychle oloupat broskve recept zavařené broskve

Suroviny: broskve, kyselina citronová, cukr krystal, badyán

TopRecepty.cz

Kompot z oloupaných broskví pro další použití

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YVOK