Houbová omáčka výborně chutná ke knedlíkům, bramborám i rýži. Uvařte ji podle některého z nejlepších receptů
Houby svou chutí velmi dobře doplňují celou řadu pokrmů, ať už polévek, omáček nebo zapékaných jídel. Můžeme je smažit a přidávat do karbanátků nebo pomazánek. Ze sušených hub lze připravit houbový prášek, který je oblíbeným kořením.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Nejlepší houbové omáčky
Houby jsou hůře stravitelné a může nám po nich být těžko, proto je nejíme naráz ve větším množství. Raději je ani nejíme před spaním, výhodnější je připravit houby k obědu. Jednu z nejoblíbenějších možností úpravy hub představují omáčky - jsou jednoduché, rychlé a hlavně moc dobré.
Jak uvařit houbovou omáčku
Zahuštění houbové omáčky
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené batáty
Přidáno před 13 minutami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 1 hodinou
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 23 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Komentáře