Sladké meruňkové knedlíky z Rakouska: Bramborové těsto a křupavá máslová strouhanka jsou dokonalá kombinace
Sladké meruňkové knedlíky z Rakouska: Bramborové těsto a křupavá máslová strouhanka jsou dokonalá kombinace
Domácí kynutý knedlík s mákem a vanilkovou polevou (Germknödel) Recept ještě nebyl hodnocen 4,2 Lenicka ART 140 min
3 zelené jarní polévky báječně chutnají: Jemná z kopřiv s cibulkou, rychlá ze špenátu s česnekem a svěží z chřestu s hráškem
8 foto Šéfkuchař pražské restaurace Bruxx radí, jak na ty nejlepší hranolky: Zásadní je krátké předvaření a dvojí smažení, říká
Jak na skvělý nadýchaný dýňový chléb? Upečte si ho voňavý a krásně křupavý, uplatní se pak na svačinu i k večeři