Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
KVÍZ: Umíte vyslovit názvy jídel, která se objevují v českých restauracích? Ověřte si své jazykové dovednosti
Brambory se zeleninou, kuřecím masem a sýrem v parním hrnci Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 JanaDorazinova
Hodnocení 24× Olomoucké tvarůžky v teplé kuchyni. Jsou skvělé do polévek a v kombinaci s masem, zeleninou, brambory nebo těstovinami
Bazalková kuřecí játra s teplou zeleninou / dietni Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Institut kompliment
Penne se špenátem a s kousky kuřecího masa / dietni Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Institut kompliment
Jak využít sedmikrásky v kuchyni? Květy jsou skvělé nejen do medu a sirupu, mladé listy se hodí do salátů, pomazánek i polévek
Kynuté koláče se sladkou zelnou náplní podle cukráře Josefa Maršálka: Provoněné skořicí a ochucené jablky chutnají fantasticky