Tvarůžkové brambory: Syté aromatické jídlo zapečené s ochucenou smetanovou směsí překvapí dokonalou kombinací chutí
Retro okénko: Bonbony pro svěží dech - mentolové Beskydky stávaly dříve jen 2 Kčs, ale pochutnávat si na nich můžete i dnes
Štáva z řapíkatého celeru, mrkve, ředkve a červené řepy Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 varilamyskakasicku
Retro vaření s Kristinou: Upečte si zelníky od Magdaleny Dobromily Rettigové podle receptu z roku 1826 !
Zeleninová kaše s krůtím masem (od ukončeného 6.měsíce) Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Lilith-Isa 120 min
8 foto Lída, Pavla a Alice: Co vaří a jí na Štědrý den tři Češky žijící v zahraničí? V menu jsou mušle, ryba i hlava prasete