

Pečený hejk na bylinkách
Suroviny
- hejk
- provensálské bylinky
- sůl
- máslo
- rajčátka
- jarní cibulka
- 1 dcl vody
Postup přípravy receptu
Hejka nasolíme, posypeme provensálkými bylinkami, poklademe plátkem másla. Do zapékací mísy dáme rajčátka, rozkrojenou jarní cibulku a vodu. Dáme péct do trouby zhruba na 40 minut.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Pečený hejk na bylinkách
-
Simona Skolakova: Simonko díky za vyzkoušení
-
Dnes jsem měla filety z hejka a tak mě inspiroval Hani Tvůj receptík,dala jsem čerstvé bylinky citronovou meduňku a oregáno
moc nám to chutnalo -
Pěkná ryba, s bylinkami jsou snad nejlepší
+
-
.... jistě dobrota a skoro bez kostí
-
Taky moje oblíbená rybka,
pochutnal bych si.
-
Hejk je naše oblíbená ryba