Suroviny
Porce: 4-6 porcií
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 381 kJ / 2 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,48 g |
Tuky | 5,42 g |
Vláknina | 18,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 606,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hríby namočíme na 30 minút.
Krok 2: Pokrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme ryžu a popražíme chvíľu aj s mletým čiernym korením.
Krok 3: Zalejeme vriacou vodou.
Krok 4: Pridáme slepačí bujon,vegetu, hríby aj s vodou.
Krok 5: Mierne osolíme, zamiešame a necháme zovrieť.
Krok 6: Prikryté dáme do trúby vyhriatej na 180 stupnov na 30 minút.
Krok 7: Vypnememe trúbu a necháme v trúbe dôjsť. Na tanieri hojne posypeme petržlenovou vnaťou a syrom. Dobrú chuť!
Zveřejněno 3. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hříbkové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y7Mp
Moje poznámka
Hříbkové rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y7Mp
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 13 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 20 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 23 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno 2. 9. 2025 05:00:02
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
daniela1262 před 31 minutami
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 10 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 10 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 10 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 10 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 11 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 11 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 12 hodinami
Tématické fráze:
hřibové rizoto,
italské hříbkové rizoto,
hříbkové risoto,
italské risoto,
hříbkové recepty,
nina pastyříkova,
hříbkové rizito,
italske rizoto s hribky,
bezmasé rizoto,
italské houbové rizoto,
hribkove italske rizoto,
krémové hříbkové rizoto,
risoto,
hribkove,
hříbkové risotto,
rizoto na hříbkách,
houbové risoto,
hřibové risoto,
rizoto z čerstvých hub,
hrhhribkove rizoto
Suroviny:
hříbky sušené,
rýže,
voda,
bujón slepičí,
vegeta,
sůl,
pepř černý,
nať petrželová,
strouhaný uzený sýr,
cibule,
olej
Komentáře (5)