Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 915 kJ / 219 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,17 g |
Tuky | 9,82 g |
Vláknina | 18,18 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 193 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 17,26 g |
Postup přípravy
Krok 1: Houby uvaříme doměkka a pokrájíme.
Krok 2: Na másle osmažíme oloupanou pokrájenou cibuli, zalijeme vodou, přidáme houby, jemně pokrájenou slaninu a rozlámaný chléb a vaříme. (Polévku můžeme propasírovat.)
Krok 3: Dochutíme nastrouhaným česnekem a masoxem. Krátce povaříme a nakonec přidáme drobně pokrájenou pažitku.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z tvrdého chleba s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJY
Moje poznámka
Polévka z tvrdého chleba s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJY
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 17 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 6 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 8 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 9 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 9 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 9 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 9 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 10 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 10 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 11 hodinami
Tématické fráze:
co s tvrdým chlebem,
jak využít starý chléb,
starý chléb,
co se starým chlebem recepty,
starý chleba jak využít,
starý chleba,
co se starým chlebem,
dukanuv pernik,
jak využít starý chleba,
jak zužitkovat starý chléb,
co s chlebem,
starý chleba recepty,
využití starého chleba,
jak zpracovat starý chleba,
starý chleba recept,
recepty kamut,
polevka s chlebem,
recepty s chlebem,
stary chleb recepty,
recepty starý chleba
Suroviny:
máslo,
cibule,
houby čerstvé,
sůl,
kmín celý,
chléb,
masox,
česnek,
pažitka,
slanina
Komentáře (3)
cast. Tvrdy chleb je lepsi pokrajet a orestovat na masle, ale to by byla uz jina polevka. Verim, ze kucharka za tech 7 let poposkocila o nekolik stupinku vys a dneska vari skvele. Drzim palce .😉
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0