Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 365 kJ / 2 238 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 182,94 g |
Tuky | 144,20 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 962 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 8,36 g |
Sacharidy | 43,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ptáčky - Neptáčky z kližky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q6vl
Moje poznámka
Ptáčky - Neptáčky z kližky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q6vl
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 22 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 5 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Meruňkový koláč
Evellinka před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 4 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 4 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 10 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 11 hodinami
Tématické fráze:
hovězí péro,
hovězí kližka na smetaně,
hovězí ptáčky,
kližka,
recepty z kližky,
španělský ptáček z kližky,
recepty hovězí maso kližka,
co udělat z hovězí kližky,
hovezi maso pero,
roštěnky z kližky,
kližka recept,
recepty z hovězí kližky,
kližka na smetaně,
co varit z kližky,
hovězí kližka recepty,
klizka recepty,
vařená kližka,
roštěnka z kližky,
falešné ptáčky,
maso pero
Suroviny:
kližka hovězí,
hořčice plnotučná,
slanina,
okurky sterilované,
vejce,
sádlo,
cibule,
mouka hladká,
mrkev,
celer,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list
Komentáře (7)