Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 365 kJ / 2 238 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 182,94 g |
Tuky | 144,20 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 962 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 8,36 g |
Sacharidy | 43,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ptáčky - Neptáčky z kližky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q6vl
Moje poznámka
Ptáčky - Neptáčky z kližky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q6vl
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 10 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
hovězí péro,
hovězí kližka na smetaně,
hovězí ptáčky,
kližka,
recepty z kližky,
španělský ptáček z kližky,
recepty hovězí maso kližka,
co udělat z hovězí kližky,
hovezi maso pero,
roštěnky z kližky,
kližka recept,
recepty z hovězí kližky,
kližka na smetaně,
co varit z kližky,
hovězí kližka recepty,
klizka recepty,
vařená kližka,
roštěnka z kližky,
falešné ptáčky,
maso pero
Suroviny:
kližka hovězí,
hořčice plnotučná,
slanina,
okurky sterilované,
vejce,
sádlo,
cibule,
mouka hladká,
mrkev,
celer,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list
Komentáře (6)