Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 289 kJ / 786 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,17 g |
| Tuky | 31,37 g |
| Vláknina | 16,38 g |
| Cholesterol | 96 mg |
| Sodík | 1,72 g |
| Sůl | 4,20 g |
| Sacharidy | 74,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso na karbenátky spojíme s ostatními surovinami, vytvoříme asi 3 kusy karbenátků a osmažíme na oleji.
Krok 2: Ze syrových brambor, vajíčka, česneku a ostatních surovin umícháme těsto na bramboráky a osmažíme na oleji.
Krok 3: Na oleji usmažíme dorůžova cibuli, přidáme zelí s kmínem a dusíme doměkka.
Pak zahustíme smetanou, ve které rozmícháme mouku a provaříme.
Pak zahustíme smetanou, ve které rozmícháme mouku a provaříme.
Zveřejněno 27. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karboš-bramboš-zeloš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x2zJ
Moje poznámka
Karboš-bramboš-zeloš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x2zJ
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 2 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 2 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 4 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 2 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 3 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 3 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 3 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 4 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 4 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 5 hodinami
Koka sušenky
habis před 6 hodinami
Tématické fráze:
karboš,
zelos,
bramboš,
masové želvičky jako karbanátky,
mletý karbos se sýrem,
recept na karbos,
uzeninové karbanátky,
kolik syrového masa se používá na vaření,
co je karbos,
chlapské karbanátky,
zelos.cz,
masové želvičky,
recept karboš
Suroviny:
maso mleté,
česnek,
vejce,
sůl,
pepř,
majoránka,
strouhanka,
olej,
brambory,
vejce,
česnek,
majoránka,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
olej,
zelí kysané,
kmín celý,
cibule,
mouka hladká,
smetana 12%,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (14)