Suroviny
Porce: 4-5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 556 kJ / 611 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,44 g |
Tuky | 5,55 g |
Vláknina | 5,94 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 287 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 19,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní drůbeží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/krgY
Moje poznámka
Přírodní drůbeží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/krgY
Nejnovější recepty
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno před 9 hodinami
Švestkové chutney
Přidáno před 13 hodinami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 21 hodinami
Okurková limonáda
Přidáno před 22 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skvělé domácí okurkové řezy
Kopici před 7 hodinami
Lilek s rajčaty a sýrem
pekarnik před 9 hodinami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
bioubi před 10 hodinami
Borůvkové řezy
Luciksch před 11 hodinami
Vepřové pikantní nudličky na smetaně s pórkem
Formanova před 11 hodinami
Domácí kmínový chleba
Jurasekjurasek před 12 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Viky90 před 12 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 12 hodinami
Niva v bramboráku
kimlo před 14 hodinami
Plovdivské maso
poirotka před 15 hodinami
Tématické fráze:
drůbeží,
drůbeží maso prirodni,
recepty z drůbežího,
přírodní drůbeží maso,
recepty z drůbeže,
jak nejlépe sloupnout slupku z rajcete,
papiňák-drbeží maso recepty,
pečené drůbeží pro dítě,
drůbeží roláda s libečkem,
drubezi prirodni platky,
pširodni drubeři,
lahke recepty na leto,
přirodni drubeži maso,
jak sloupnout slupku z rajcat,
přírodní maso na hřibech,
babicovy dobroty recepty z kuřecího masa
Suroviny:
maso drůbeží,
cibule,
rajče,
hříbky sušené,
vývar drůbeží,
mouka hladká,
libeček,
sůl,
tuk
Komentáře (21)
Jahůdko,příště budu psát suroviny pod sebou