Suroviny
Porce: 4-5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 556 kJ / 611 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,44 g |
Tuky | 5,55 g |
Vláknina | 5,94 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 287 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 19,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní drůbeží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/krgY
Moje poznámka
Přírodní drůbeží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/krgY
Nejnovější recepty
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno před 4 hodinami
Ajvar z paprik
Přidáno před 5 hodinami
Vafle z přebytkového kvásku
Přidáno před 8 hodinami
Řecký salát z okurek
Přidáno před 12 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 16 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno 20. 7. 2025 15:37:49
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 7 minutami
Bábovka s termixem
anyge před 23 minutami
Krupicovo - tvarohové poháry s ovocem
Agness002 před 1 hodinou
Hrníčková cuketová buchta
Mery53 před 1 hodinou
Americké čokoládové cookies
Theodora před 1 hodinou
Rybíz á la brusinky
Ludmilka Sykorova před 2 hodinami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Simona Maskova před 2 hodinami
Cuketová směs na topinky
Tom_Krupa před 3 hodinami
Broskvové řezy s pudinkem
danusepet před 4 hodinami
Uzená polévka s houbami a krupicovými nudlemi
Jan Nemec před 5 hodinami
Tématické fráze:
drůbeží,
drůbeží maso prirodni,
recepty z drůbežího,
přírodní drůbeží maso,
recepty z drůbeže,
jak nejlépe sloupnout slupku z rajcete,
papiňák-drbeží maso recepty,
pečené drůbeží pro dítě,
drůbeží roláda s libečkem,
drubezi prirodni platky,
pširodni drubeři,
lahke recepty na leto,
přirodni drubeži maso,
jak sloupnout slupku z rajcat,
přírodní maso na hřibech,
babicovy dobroty recepty z kuřecího masa
Suroviny:
maso drůbeží,
cibule,
rajče,
hříbky sušené,
vývar drůbeží,
mouka hladká,
libeček,
sůl,
tuk
Komentáře (21)
Jahůdko,příště budu psát suroviny pod sebou