Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 490 kJ / 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 0,15 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 24,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí maso v bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z8k2
Moje poznámka
Krůtí maso v bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z8k2
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 7 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 8 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 3 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 5 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 5 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 5 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 6 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 6 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 7 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 8 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 9 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 9 hodinami
Tématické fráze:
maso v bramboráku,
krůtí maso recepty,
krůtí prsa v bramboráku,
krůtí maso s bramborem,
bramborák ondráš,
krůtí maso,
krůtí maso v troubě,
maso k bramborákům,
ondráš maso v bramboráku,
krůtí řízek v bramboráku,
maso v bramboráku v troubě,
recept maso v bramboraku,
maso obalene v bramboraku,
maso k bramboráku,
maso v bramboráku recept,
krůtí ondráš,
krůtí řízky v bramboráku,
maso s bramboráčky,
recept na maso v bramboraku,
krůtí maso recept
Suroviny:
maso krůtí,
brambory,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (18)