Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 312 kJ / 75 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 0,25 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 14,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvové řízečky, toast s dipem a pečené rajčátko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJ2P
Moje poznámka
Mrkvové řízečky, toast s dipem a pečené rajčátko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJ2P
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 2 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 12 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 17 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 17 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 1 hodinou
Litý perník
Lenka Sedlackova před 2 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 3 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 3 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 3 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 3 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 4 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 4 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 5 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 5 hodinami
Tématické fráze:
mrkev s dipem,
mrkvové kofty,
netradiční řízečky,
rajčatko,
pečené toasty,
pečené toasty,
mrkvové tousty,
přebitečný,
pečený toast,
smažené mrkvové kofty,
pecene bramborove platky s dipem,
mrkvove plátky pecene,
s dipem k večeři,
pečený proložený chleba,
pita a kuřecí řízečky,
racatko,
dip s toast chlebem recept,
mrkvový řízeček,
brambory pečené proložené,
chleba prolozeny a peceny
Suroviny:
mrkev,
olej olivový,
sůl,
chléb toustový,
jogurt bílý,
okurka salátová,
česnek,
pepř,
ocet,
brambory,
rajče,
bazalka čerstvá,
cibule
Komentáře (3)