Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 192 kJ / 2 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 241,50 g |
Tuky | 66,60 g |
Vláknina | 67,80 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 579 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 141,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paprikáš z hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v8JV
Moje poznámka
Paprikáš z hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v8JV
Nejnovější recepty
Cuketová bábovka
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno před 19 hodinami
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno před 19 hodinami
Dortík s pudinkovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno 25. 6. 2025 18:04
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno 25. 6. 2025 14:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší bublanina
mjanickam před 2 hodinami
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
JARDAPA před 10 hodinami
Dršťková polévka I
Darwin před 12 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
ancciexo před 12 hodinami
Fofr bublanina
Barbora0431 před 13 hodinami
Ruské vejce
Ivyjg před 13 hodinami
Kolínkoto
Krenaroman před 14 hodinami
Škvarkové pagáčky
kubicova.maja před 14 hodinami
Sněhový rybízový koláč
ProchazkovaAndela před 15 hodinami
Tématické fráze:
hovězí maso na paprice,
hovezi na paprice,
hovězi maso recepty,
recepty hovězí maso na paprice,
hovezi maso s paprikou,
hovězí maso,
recepty z hoveziho masa,
hovězí maso s paprikami,
hovězí s paprikami,
maso na paprice,
hovězí s paprikou,
hovězí perkelt,
jídlo paprikáš,
paprikáš,
hovězí maso na paprikách,
recept z hovezího masa,
jídla z hovězího masa,
recept hovezi na paprice,
hovezi na papeice,
hovězí maso na paprice
Suroviny:
maso hovězí,
cibule červená,
paprika sušená sladká,
cukr,
pepř,
voda,
olej
Komentáře (13)
Proste staci trocha jak mas rada.
Videla jsem to v show o vareni
Prave rikala ze se muze pridat smetana a nezahustuje se a presvedcila jsem se ted u vareni ze mela pravdu a je to vyborne podle ochutnavani