Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 020 kJ / 961 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,28 g |
| Tuky | 41,38 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 2,27 g |
| Sodík | 797 mg |
| Sůl | 2,04 g |
| Sacharidy | 31,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra po gruzínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYNR
Moje poznámka
Játra po gruzínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYNR
Nejnovější recepty
Domácí veka
Přidáno před 1 hodinou
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 6 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 11 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 1 hodinou
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 1 hodinou
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 2 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 4 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 4 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 7 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 8 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 8 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 8 hodinami
Tématické fráze:
vepřová játra po gruzínsku,
veprove jatra po gruzinsku,
gruzínská vepřová játra,
kuřecí játra po gruzínsku,
játra s lečem,
vepřová játra v leču,
játra na leču,
krůtí játra po gruzínsku,
játra po čínsku,
kuřecí játra gruzínská,
jatra pogruzinsku,
recept kuřecí játra po gruzínsku,
vepřová jatra lečo,
mail iwatsum.po.my loc:cz,
vepřová játra na leču,
po gruzinsku,
veprova jatra v lecu recept,
kuřecí játra po gruzii,
´vepřova jatra po gruzynsku,
gruzinskejatra
Suroviny:
játra vepřová,
lečo,
vejce,
cibule,
olej,
nať petrželová,
kmín celý,
sůl,
pepř
Komentáře (3)