Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 342 kJ / 1 994 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,67 g |
| Tuky | 173,46 g |
| Vláknina | 37,36 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 2,63 g |
| Sůl | 6,95 g |
| Sacharidy | 69,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na česneku a smetanový špenát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2Gz
Moje poznámka
Kuře na česneku a smetanový špenát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2Gz
Nejnovější recepty
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 1 hodinou
Burizonové kuličky
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 20 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka z hub
magdalenka před 29 minutami
Vepřová kýta v královské peřince
LenuleJ. před 59 minutami
Kokosky - sněhové s kokosem
Teryshek před 2 hodinami
Pečený rolovaný bůček s dušenou kapustou
mustafka před 2 hodinami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Andruse před 7 hodinami
Vepřová krkovice s bramborem v PH
Pavlina06 před 8 hodinami
Zdravý makový koláč
Janicee před 16 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 17 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 17 hodinami
Tématické fráze:
kure spenat,
kuře se špenátem,
priprava spenatu,
kure na cesneku,
kure na spenatu,
spenat recept,
kuře a špenát,
příprava mraženého špenátu,
špenát kuře,
mražené špenátové listy recepty,
kuřecí se špenátem,
kuřecí špenát,
recept kuře špenát,
mrazeny spenat recept,
špenát,
pečené kuře se špenátem,
mražený špenát,
špenátové listy se smetanou,
mražené špenátové listy,
špenát recepty
Suroviny:
stehno kuřecí,
česnek,
máslo,
pepř,
sůl,
listy špenátové mražené,
slanina anglická vcelku,
cibule,
česnek,
smetana ke šlehání,
masox
Komentáře (16)
Vložila jsem další obrázek, tentokrát z fáze přípravy špenátu, který - jak doufám - rozptýlí Tvoje pochybnosti. Smetana je na něm dobře vidět. Při vaření se částečně vydusí a částečně se - a to je na tom nejchutnější - vstřebá do špenátu.
Vařila jsem to dnes (a také jedla), takže vím, o čem píšu...
Děvčata děkuji, jsem ráda, že se mi focení daří a Vám se líbí...