Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí žaludky s houbami na česneku

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 230 kJ /
1 011 kcal
Bílkoviny125,98 g
Tuky41,61 g
Vláknina9,70 g
Cholesterol 347 mg
Sodík 533 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy31,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Žaludky dobře očistíme a překrájíme na polovinu. Krok 2: Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli a žaludky opečeme. Přidáme hořčici, předem namočené houby i s vodou. Vsypeme koření, česnek a podlijeme vývarem. Krok 3: Dusíme doměkka, podle potřeby podléváme. Krok 4: Mouku rozkvedláme ve vodě a žaludky zahustíme. Dochutíme solí a pepřem a případně česnekem. Krok 5: Necháme 10 minut povařit.

Zveřejněno 13. 7. 2015

Poznámka autorky mika59

Vhodná příloha jsou těstoviny, knedlíky nebo chléb.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí žaludky s houbami na česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EB7g

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí žaludky s houbami na česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EB7g

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (20)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

No vidíte, Vaše recepty jsou úžasné a nestárnoucí....:-D:-K

keltika: Tak to je jeden z mých úplně prvních receptů...moc děkuji..:-K:-K:-K:-K:-K

další z Vašich výborných receptů, dobrota, děkuji :-K

Milena Cejpová 14. 7. 2015 20:25
Já dělám z kuřecích žaludků držťkovou polévku a je výborná.Dávám k žaludkům vše co se dává do držťkové polévky.

mika59:máš dobré recepty...aj tento.:yes:.

casino::yes::-))

casino::-?:-?:-? Tak tomu nerozumiem.:-!:-!:-! To si aj mäso koreníte mäsom, cibuľu cibuľou atď.:-?:-?:-? Vy ste ešte nezistili, že rozdiel medzi hubami sušenými a čerstvými je dosť veľký?:-?:-?:-? Hoci, asi máte aj pravdu, zákazník v reštaurácii "prihubovanie" čerstvých húb sušákmi nespozná.:-D:-D:-D
Veselé pohubovanie:-p:-p:-p

jarda Kadic: máte recht
Houby čerstvé vs. sušené?
Sušenými "kořením" i polévku či omáčku z čerstvých...

cecilka:;-):-K

jarda Kadic:V podstate súhlasím, až na tie huby. Teraz, keď rastú, dám radšej čerstvé, sušené si nechám na horšie časy:-D:-D:-D.
mika 59:vôbec som nechcela vyrývať, skôr, ďakujem za pripomenutie, na hydinové vnútornosti som akosi pozabudla:-//. Ale, recept si dovolím poupraviť, môj jazyk totiž hovorí, aby som pridala aj kyslú smotanu.:-D. Inak, verím že aj bez nej je to :yes::yes::yes:

cecilka: cecilko,já dělám podobně z kuřecích žaludků guláš a je fakt jedno, jestli jsem je měl chlazené,nebo zmrazené.A co se týká hub,tak se mi sušené zdají voňavější,než čerstvé, ale asi to bude taky šumafuk, jestli jsou takové,nebo makové:-)):-)):-)) ale jinak je to bašta:yes::yes::yes:

cecilka: Upravila jsem ať si každý vybere. My děláme z čerstvých.

:-?:-?:-? Kuracie žalúdky robím už roky a na rozličné spôsoby a aj mrazené aj čerstvé. Doteraz som žiadne rozdiely v chuti nespozorovala. Prečo by som práve pri tomto recepte mala použiť žalúdky čerstvé a k tomu sušené huby:-?:-?:-?

Přidávám se k těm, kterým by chutnalo :-p:-D:yes:

Tématické fráze:
kuřecí žaludky, kuřecí žaludky recepty, recept na kureci zaludky, kureci zaludky na houbach, recepty na kuřecí srdce a žaludky, omáčka kuřecí žaludky a houby, houbové recepty, houby recepty, kuřecí srdce a zaludky, kuřecí žaludky recept, kuřeci zaludky s cesnekem, recept s kuřecích žaludku, játrová omáčka se žaludky, recepty kuřecí s s houbami, jak vypada kuřecí žaludek, kureci zaludky horcice, pikantni kureci zaludky, kuřecí na houbách, kuře houby, drubezi zaludky s houbama

Suroviny:
žaludky kuřecí, houby sušené, cibule, česnek, mouka hladká, kmín mletý, pepř, sůl, hořčice, vývar, sádlo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu