Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapustové závitky

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 952 kJ /
706 kcal
Bílkoviny33,39 g
Tuky11,00 g
Vláknina37,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 792 mg
Sůl1,56 g
Sacharidy100,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kelové listy povaríme 5 minut vo vode, scedíme, necháme dobre otiecť. Vývar odložíme. Krok 2: Na oleji opražíme narezanú cibuľu, pridáme narezanú brokolicu a ostatnú zeleninu, osolíme, okoreníme, podlejeme trošičkou vody ( asi 4 cl ) a podusíme 10 min, vodu necháme odpariť úplne. Necháme prechladnúť. Krok 3: Polovicu zeleniny dáme do pekáčika, do druhej polovice pridáme vo vode namočený a dobre vyžmýkaný rožok, vajce, ak treba dosolíme a dopipríme. Dobre premiešame. Plnku rozdelíme na listy a zabalíme do balíčkov. Všetky balíčky uložíme na zeleninu do pekáčika. Na vrch rozložíme narezané paradajky aj so šťavou, zalejeme vývarom, asi 3 dl, a zakryté dusíme v rúre 30 min. Potom odkryjeme a dusíme ďalších 20-30 min. Posypeme sekanou vňaťou. Podávame so zemiakmi, ryžou, ale výborné sú aj s čerstvým chlebom.

Zveřejněno 25. 2. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapustové závitky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R6p0

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapustové závitky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R6p0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

čakaraka::-D:-D:-D kel = kapusta. Veď to tam máš napísané ! Hneď prvé suroviny, citujem : 6 kelových listov ( kapustových listů ). Stačí čítať:-D:-D

čakaraka 30. 1. 2013 11:38
No moc trochu jsem to nepochopil co to je ten kelu ???
:yes::-((:-?:-?:-!:-K:-K:-(;-(

HankaPu, najprv tie ryžové, keď si ich kúpila, kel urobíš potom...;-);-);-)

:-//Tak teď nevím co mám udělat k tý večeři kapustové závitky, nebo závitky v rýžovém ppapíru:-?:-? ach jo. Asi ty v rýžovém papíru když už jsem ho koupila. Jdu na to a už radši na nic nekoukám:-/:-):-))

Terezko - přesně podle naší chuti :-p:-p:yes::yes:

Tématické fráze:
kapustový závitek, kapusta recepty, kapusta recept, recepty z kapusty, kelové závitky, kapustové recepty, recepty kapusta, recepty s kapustou, kapustove zavitky plnene masem, recept z kapusty, kapustový závitek recept, plnene kelove listy, sekana v kapustovém listu, recept na kapustu, kapustovézávitky, závitek v kapustovém listu, recept kapusta, zavitek z kapusty, plnene kapustove zavitky, sekana v kapustovem liste

Suroviny:
listy kapustové, kapusta, brokolice, zelenina, rohlík, vejce, rajče, sůl, pepř, cibule, olej, nať petrželová

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu