Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 097 kJ / 1 218 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,01 g |
Tuky | 116,92 g |
Vláknina | 5,25 g |
Cholesterol | 124 mg |
Sodík | 2,32 g |
Sůl | 5,75 g |
Sacharidy | 22,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rozbalený vepřový ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPmM
Moje poznámka
Rozbalený vepřový ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPmM
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 9 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 18 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená dýně
Agliooglio před 7 minutami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Ludmila B před 47 minutami
Jablečný koláč s karamelem
Nikijaho před 1 hodinou
Švestkový crumble
olgaja před 1 hodinou
Jednoduchý domácí chleba
Pavel1987 před 1 hodinou
Kyselica a řízky z růžovek
Kajkajak před 2 hodinami
Hraběnčiny francouzské brambory
Nebe1276 před 2 hodinami
Pomazánka z ricotty a sušených rajčat
katka.gregor@gmail.com před 3 hodinami
Nejrychlejší hřibová omáčka
KrisZaezemi před 5 hodinami
Kuřecí nudličky s ananasem
Libotovska před 6 hodinami
Tématické fráze:
rozbalené ptáčky,
rozbalený španělský ptáček,
rozbalené španělské ptáčky,
recept na rozbaleneho ptacka,
vepřové ptáčky,
rozbalený ptáčci,
vepřové plátky jako ptáček,
vepřový plátek jako ptáček,
rozbalené ptáčci,
rozbaleny ptacky,
rozbalené hovězí ptáčky,
španelsky ptaček rozbaleny,
falesny veprovy ptáček,
recept na vepřové ptáčky,
veprovy ptacci,
rozbaleni ptacci,
španělské ptáčky rozbalené,
rozbalené vepřové ptáčky,
rozbalený španělský ptáček recept,
rozbalené ptáčky recept
Suroviny:
kotleta vepřová,
špek,
sádlo,
okurky sterilované,
párky,
hořčice plnotučná,
cibule,
mouka hladká,
lák okurkový,
sůl,
pepř
Komentáře (13)
http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/mas..., její autorka je úplně někdo jiný než ty, takže fotku mažu.
Příště vlož pouze své vlastní
Ale ve větě : "...na něm opečte zprudka naklepané, osolené a opepřené plátky masa." možná změnit slovosled, že.