Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 124 kJ / 3 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,36 g |
Tuky | 230,72 g |
Vláknina | 1,60 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 526 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 348,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemná bábovka z pudinkového prášku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN4n
Moje poznámka
Jemná bábovka z pudinkového prášku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN4n
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 11 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 19 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 19 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 20 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Falešná dršťková z hlívy
oring před 36 minutami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 46 minutami
Cuketová buchta
mamina58 před 12 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 14 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 15 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 16 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 16 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 17 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 17 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 17 hodinami
Tématické fráze:
rychlá bábovka s pudinkem,
buchta bez prášku do pečiva,
buchta z pudinkových práškú,
pudinkovy prasek,
jablečna babovka s pudinkem,
babovka z pudingu,
buchta bez kypřícího prášku,
babovka s pudingem,
bábovka bez prášku do pečiva,
buchta s pudinkovým práškem,
bábovka z kefíru,
buchta z pudingového prášku,
bábovka z pudingového prášku,
bábovka z pudinku rychlá,
jemná buchta,
bábovka s pudinkovým praškem,
buchta bez kypřící prášku,
pudingová bábovka,
hrnková buchta bez prasku do peciva,
babovky recepty
Suroviny:
vejce,
olej,
cukr,
cukr vanilkový,
pudink vanilkový,
prášek do pečiva
Komentáře (16)
Jen pozor - při pečení by se neměla otevírat trouba aby bábovka nespadla