Jogurtové nepečené dia řezy
Jogurtové nepečené dia řezy s ovocem jsou vhodné nejen pro diabetiky. Díky šťavnatému ovoci a svěžímu krému zachutnají úplně všem. Tato odlehčená varianta se hodí nejen pro letní dny, použít můžete ovoce dle sezóny.
Suroviny pro 1 kus
dortová forma o průměru 28 cm
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 598 kJ / 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,50 g |
Tuky | 4,84 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 32 mg |
Sodík | 108 mg |
Sůl | 0,22 g |
Sacharidy | 33,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jogurtové nepečené dia řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E5K
Moje poznámka
Jogurtové nepečené dia řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E5K
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 14 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 16 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 17 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 19 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 21 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maminčina jablečná buchta
petka.ftk před 3 minutami
Patizonová polévka s koprem a zakysankou
Kostriba před 2 hodinami
Citronová bábovka
AlenaCernik před 8 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 9 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 9 hodinami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 10 hodinami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 11 hodinami
Bublanina
alenalentz před 13 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 13 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 13 hodinami
Tématické fráze:
dia recepty,
dia řezy,
dia řezy,
diabetické recepty,
dia dezerty,
diabetické vánoční cukroví,
jogurtový řez recept,
diabetické cukroví,
diabetický dort,
dia jogurty,
celozrné cukroví,
dia dezert,
jogurtové recepty,
diabetické moučníky,
dia nepeceny dort,
nepečené řezy,
nepečené dia cukroví,
diabetická dieta recepty,
jogurtove cukrovi,
dia jogurt
Suroviny:
jogurt bílý,
sladidlo umělé,
rum,
vanilkové aroma,
mléko,
želatina prášková,
rama cremefine,
borůvky,
piškoty celozrnné
Komentáře (24)
U tohoto druhu želatiny je třeba si dát pozor jen na to, aby tekutina na rozpouštění nebyla hodně horká, želatina by pak neztuhla. Některé zdroje uvádějí, že teplota má být maximálně 60°C , jiné že 65°C.Takže na to je třeba dávat pozor. Na trhu je i plátková želatina a různé druhy cukrárenského želé, taky želatinový ztužovač, ale s těmito výrobky moc nepracuji, tak neporadím.