Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené lesní houby v hořčičném bešamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qlNG
Moje poznámka
Pečené lesní houby v hořčičném bešamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qlNG
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 10 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 10 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 10 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzské řízečky
Veramik před 42 minutami
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 6 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 6 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 6 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 6 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 6 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 9 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 10 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 10 hodinami
Tématické fráze:
bedla jedlá recepty,
závojnatka olovnatá,
bedla jedlá zpracování,
pečené houby,
houba babka,
jak zpracovat bedle,
houby recept,
bešamel,
houba závojnatka,
babka houba,
zavojnatka olovnata foto,
houba zavojnatka olovnata,
houby 2010,
hřiby bedle,
houby babky,
recepty bedla jedlá,
recept na písecký dort,
závojnatka houba,
jak zpracovat houby,
jak zpracovat houby babky
Suroviny:
houby lesní,
olej,
sůl,
kmín celý,
pepř,
čerstvé bylinky,
smetana,
hořčice plnotučná,
vegeta,
mouka hladká
Komentáře (22)
Smažené chutnaly do té doby, než maminky mladší bratr začal zvracet, po něm máma, její druhý bratr...všichni, včetně mojí tehdy dvouleté sestry jsme skončili v písecké nemocnici na výplachu žaludku a následném pozorování...
Od té doby nejím nic, co není hřib, liška, babka nebo bedla (jedlá)...