Suroviny
Porce: 1 osoba
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 317 kJ / 315 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,76 g |
Tuky | 15,92 g |
Vláknina | 1,40 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 21,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Americké tousty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q6AL
Moje poznámka
Americké tousty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q6AL
Nejnovější recepty
Cukeťák
Přidáno před 12 minutami
Korejský salát z okurek
Přidáno před 17 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Kahy0 před 35 minutami
Pečená cuketa s česnekovo-koprovým dipem
magdalenka před 56 minutami
Rýžový nákyp
Tereziena před 3 hodinami
Slaný cuketový koláč
Markeeta před 4 hodinami
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 10 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 12 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 12 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 13 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 13 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 14 hodinami
Tématické fráze:
tousty,
tousty na sladko,
americky toast,
tousty ve vajičku,
toust,
francouzský toust,
french toast recept,
toust na sladko,
tousty recepty,
americke toasty,
toasty na sladko,
americký toustový chléb,
francouzské tousty,
toast ve vajicku,
obalovane tousty,
toasty ve vajíčku,
americky predkrm,
achile gregor,
toust s vajíčkem,
obalovaný chleba ve vajíčku se šunkou a sýrem
Suroviny:
chléb toustový,
vejce,
smetana 12%,
sůl,
pepř,
koření kari,
paprika sušená sladká,
olej
Komentáře (18)
1. je to z amerického toustového chleba, který je nejen tak nazvaný, ale je jiný, než náš český (chutí i velikostí). Takže prostě podle názvu
2. v jedné rodině, která bydlela několik let v Kanadě se tomu jinak, než americké tousty neřekne a je jedno, jestli je to z chleba, toustu nebo rohlíku, či dokonce z pletýnky a dalšího jinýho pečiva. Nevím proč, je mi to srdečně jedno, asi se jim to tak líbí a pokud se to někomu nelíbí, tak ať si nebudu říkat co, ale nazve tento recept klidně české tousty. Vždyť je to naprosto jedno. Dávám sem recpety na inspiraci a ne proto, aby někdo kritizival můj název. A nevím proč mám pocit, že většinou neregistrrovaní kritizují nejvíc. Ale třeba se pletu, ale hádat se rozhodně odmítám. Já si půjčuji recepty jiných a nabízím ty svoje. Kdo chce, ať je zkusí, kdo ne, tak ať si dělá, co uzná za vhodný.