Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 275 kJ / 544 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,71 g |
| Tuky | 19,29 g |
| Vláknina | 10,18 g |
| Cholesterol | 622 mg |
| Sodík | 315 mg |
| Sůl | 0,66 g |
| Sacharidy | 24,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketková skládanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GEjQ
Moje poznámka
Cuketková skládanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GEjQ
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 10 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 10 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 12 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 12 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 14 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý makový koláč
Janicee před 6 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 8 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 8 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 9 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 9 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 10 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 11 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 12 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 13 hodinami
Tématické fráze:
rozdi mezi zelenou a zlutou cuketou,
rozdíl mezi bílou a zelenou cuketou,
jaký je rozdíl mezi cuketou žlutou a zelenou,
cuketkova kuchařka recepty,
rozdil mezi zlutou a zelenou cuketa,
tekvica bílá recepty,
rozdíl mezi zelenou a žlutou cuketou,
google vyhledávač - recepty na pečenú tekvicu,
rozdíl cuketa bílá a zelená
Suroviny:
žlutá cuketa,
cuketa,
maso králičí,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
nať petrželová,
vejce,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (7)
Ak chcete vedieť o tejto zelenine viac, pozrite článok, ktorý som kedysi napísala.
http://www.toprecepty.cz/clanky/368-moje-dyne/