Rychlý tatarák z kapra
Pochutnat si na vynikajícím tataráku z kapra a ještě zužitkovat zbylé kousky je skvělá myšlenka. Na přípravu použijeme stejné suroviny jako do pravého tataráku, mimo vejce. Podáváme s nezbytnými topinkami.
Postup přípravy
Krok 1: Maso pomeleme na masovém strojku (kostičky nevadí-zachytí se a zůstanou uchycené na šneku strojku).
Krok 2: Všechny suroviny smícháme a vmícháme do umlet ého masa.
Krok 3: Vše ještě ochutíme dle našich představ a chuti. Necháme v chladu alespoň 2 hod.
Krok 4: Mažeme na topinky jako tatarák z masa.
Zveřejněno 5. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlý tatarák z kapra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxGR
Moje poznámka
Rychlý tatarák z kapra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxGR
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 11 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 19 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 19 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 20 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Falešná dršťková z hlívy
oring před 40 minutami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 49 minutami
Cuketová buchta
mamina58 před 12 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 14 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 15 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 16 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 16 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 17 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 17 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 17 hodinami
Tématické fráze:
rybí tatarák,
rybí tatarák z kapra,
tatarák z ryby,
ryby tatarak,
rybí tatarák recept,
tatarak z lososa recept,
rybí salát z kapra,
škvarky z kapra,
recepty na kapra,
amur recepty,
rybí skvarky,
recepty z kapra,
jak udělat kapra,
rybí tatarák -video recept,
tatarak z uzeneho lososa,
recept na kapra,
recept na rybí tatarák,
tatarák z rybího masa,
kapr recepty,
amur recept
Suroviny:
sádlo,
cibulka,
kečup sladký,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
sůl,
omáčka sojová,
olej
Komentáře (15)
To máš pravdu. ALe ber to tak, že bys nemohl jíst ani domácí prase které jsi zabil doma. A přitom nic lepšího za zdravějšího není. To maso v obchodech, se bojím já sám strčit do úst, může tam být třeba 10 razítek od veterinární zprávy
chce to vyzkoušet myslím,že to musí býti prima bašta.
Já jedla v Holandsku syrové Herinky vcelku,prodávají to tam na ulici s cibulkou nakrájenou na drobno polité olejem a je to skvělé.
No, taky pokud budete takove veci jist amatersky pripravene, tak si zadelavate na pekny problemy. Takove veci musi byt spravne upravene (treba predem zamrazene) a ze spravnych ryb.Syrove sladkovodni ryby - osobne bych se vyhnul obloukem. Hodne velkym.