Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 253 kJ / 1 973 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,38 g |
| Tuky | 173,40 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 682 mg |
| Sodík | 3,93 g |
| Sůl | 9,80 g |
| Sacharidy | 2,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr podle rybářů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R790
Moje poznámka
Kapr podle rybářů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R790
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 17 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 18 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 20 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené maso
Anytram před 36 minutami
Expresní svíčková na smetaně
DenisaS. před 40 minutami
Vepřová plec na cibuli s růžičkovou kapustou
habis před 40 minutami
Zapečené těstoviny s mletým masem
Vytvarnik před 57 minutami
Panenka v sýrovém těstíčku
Sahula před 57 minutami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Priserka před 1 hodinou
Domácí česnečka
Milan68 před 1 hodinou
Vepřové výpečky II
DunkaStehlikova1975 před 1 hodinou
Feferonová pasta - pálihub
pazderka83 před 2 hodinami
Plovdivské maso
PaveL2002 před 2 hodinami
Tématické fráze:
kapr v jogurtu,
kapr recepty,
recepty na kapra,
recepty z kapra,
kapr recept,
recept od rybáře na kapra,
rybarske recepty s kapra,
kapr dělaný v troubě,
kapr v majonéza,
recept na kapra,
kapr z mražáku recept,
rybářské recepty,
pečený amur se sardelovym maslem,
marinovaný kapr s majonézou,
rybářské recepty kapr,
rady pro rybáře jak na kapra,
co delat aby cibule zmekla,
kapr smajonézou a jogurtem,
kapr recepty rybáře,
salát z kapra s majonézou
Suroviny:
kapr,
pasta sardelová,
máslo,
olej,
majonéza,
cibule,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (30)
Jo a díky za jednu informaci - chladnější jogurt než majonéza, to jsem vážně nevěděla
To, že ač majonéza i jogurt měly z lednice stejnou teplotu, tak jogurt je v ústech studenější... (vím, že je to normální
...a cibule v majonéze změkla
...cibule v jogurtu zůstala chrumkavá
Když jsme ochutnávali "jogurt", tak jsme slyšeli i Glóóória
(s tím jogurtem je jídlo takové více svěží, jak jsme se my ochutnavači shodli
...tak už se to chladí
Akoráte jsem udělal chybu, asi toho bude málo
Kapřík měl 3,5kg (cenu mají pořád jako o vánocích 75,-/kg)
Podkůvky jsem nařezal od ocasu; 3ks do majonézy a 3ks pro porovnání do jogurtu...
Říkal jsem si, proč paplat rybu rybičkama, ale rcp jsem dodržel. Po osmažení jsem kousíííček ochutnal jako ten pohádkový Jiřík toho kouzelného hada. I nadále sice ptactvu nerozumím ani slovo, ale zato jsem slyšel chóry andělské
Uvidíme, co z toho zítra vyleze...