Kvašáky
Pusťte se s námi do přípravy pikantních kvašáků, získají si vás na první kousnutí. Kvašená zelenina prospívá trávení i imunitě. Okurky s koprem, křenem a vinnými listy dáme do sklenice, zalijeme nálevem a pak necháme vše týden až dva kvasit.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kvašáky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwB0
Moje poznámka
Kvašáky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwB0
Nejnovější recepty
Jelení závitky
Přidáno před 33 minutami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 1 hodinou
Kynutý makový závin se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Dýňový chlebíček bez vajec
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 16 hodinami
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z dýně hokkaido
AnKo312 před 1 hodinou
Lehce pikantní guláš z bedel
Cyklistka před 2 hodinami
Bramboračka
Susanna před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
musilek.p před 3 hodinami
Dršťková polévka
Andras před 3 hodinami
Hrušková povidla na koláče
Hulecova před 3 hodinami
Mrkvová bábovka
iveta.kroul před 5 hodinami
Vláčný jogurtový koláč
Ivamo před 5 hodinami
Polévka z červené čočky s česnekem
TankerCZ před 5 hodinami
Tématické fráze:
nálev na kvašáky,
domácí kvašáky,
okurky kvašáky recept,
okurky kvasaky,
domácí kvašáky recept,
kvašáky do sklenic,
kvašáky nálev,
kvašaky okurky,
nejlepší recept na kvašáky,
recept na domací kvašaky,
recept na okurky kvašáky,
nálev na okurky kvašáky,
nálev kvašáky,
příprava kvašáků,
kvašáky bez vinného listu,
kvašené okurky recept,
recepty okurky kvasaky,
nakladani kvašáku,
kvašene okurky,
nejlepsi kvasaky
Suroviny:
okurka čerstvá,
kopr,
křen,
listy vinné,
voda,
sůl
Komentáře (40)
okurky jsou super!!!!!!!!!! bez různých pachutí
zkoušel jsem je ve všech upravách s koprem-pachut kopru cítíte pak 2 hodiny po požití kvašáku.(někdo to má třeba rád?)
žádný křen !!!-křenovky
ani žádné feferonky-pak ostré !
žádné vinné či jiné listy.
Dobrou chut.prostě klasika.